HANDBOLL Nykomlingarna Sollentuna HK har blandat och gett under säsongens tolv omgångar. Förlusterna har dessvärre varit fler till antalet än segrar, därför är laget inblandat i bottenstriden.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”block” ihc_mb_who=”unreg” ihc_mb_template=”3″ ]

Fyra segrar har det blivit för Sollentuna HK, nykomlingarna i herrarnas division 1 handboll. Laget avslutade 10-talet med tre raka förluster. Däremot inledde man det nya decenniet med en seger, på bortaplan, över Skuru IK med uddamålet – 34-35.

I helgen (läs söndag) var det dags för nya utflykter. Denna gången var det serieledarna VästeråsIrsta som stod för motståndet. En, på förhand, tuff uppgift.

Och det skulle visa sig att tabellettan var en för svår nöt att knäcka. Vid halvtidsvilan hade man en uppförsbacke på 11 mål – 20-9 till Västeråslaget.

I andra fortsatte detta avståndet att hålla i sig. 11 måls differens blev någon gång 10. Men när slutsignalen tjöt var avståndet 12 mål – 33-21.

Sollentuna är nu inblandade i bottenstriden, där det skiljer tre poäng från jumbolaget, HK Eskil, till laget, IFK Nyköping, som är ovanför negativa kvalstrecket.

[/ihc-hide-content]

Inte plusmedlem?

Erbjudande:

Swisha 349 kr till 123 577 09 12 (skriv er mailadress) och få ett abonnemang fram till 30 juni!
(Gäller nya och gammal pluskunder – januari ut)

Ordinarie pris 39 KR första månaden därefter 69 kr – ingen bindningstid!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här