SILLY SEASON Det blir ingen återkomst i Täby-tröjan för tidigare skyttekungen Adam Bergmark Wiberg. Efter sparsamt med speltid och hård konkurrens i Djurgården, där han varit förra säsongen, lånas anfallaren ut till ett Superettan-lag.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”block” ihc_mb_who=”unreg” ihc_mb_template=”3″ ]

Han var en skyttekung av rang i Täby FK. Flyttade till Gefle och där har fotbollskarriären tagit fart på allvar för Adam Bergmark Wiberg, 23. Förra säsongen var anfallare tillbaka i Stockholm och representerade Djurgården. Där har speltiden varit minimal.

I år kommer han bli utlånad. Inte till Täby Fk utan till Superettan-klubben Örgryte IS

–Vi har sökt efter en profil i anfallet som är hårt jobbande som är bra i djupled, har näsa för mål och vill ta sig in i straffområdet. Med den kravprofilen känner vi att vi har träffat helt rätt med Adam Bergmark Wiberg, säger ÖIS sportchef Igor Krulj till klubbens hemsida.

Själv tycker 23-åringen att det känns rätt och att klubben har något på gång.

–Det känns helt rätt med ÖIS för mig. Det är en fantastiskt fin klubb och man vet att det finns bra faciliteter här och bra spelare runt omkring mig och man vet att det är något riktigt bra på gång här så valet var ganska enkelt faktiskt, kommenterar Bergmark Wiberg själv.

[/ihc-hide-content]

FOTO: ARKIV

Inte plusmedlem?
Skaffa plusabonnemang idag – 39 kr första månaden därefter 69 kr.

OBS! Ingen bindningstid!

Eller – swisha 349 kr till 123 577 09 12 (skriv er mailadress) och ni får ett abonnemang fram till 30 juni.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här