HOCKEY Mindre än ett dygn kvar till nedsläpp. Väsby har en ”back to back” som väntar. Motståndet är Borlänge som man mötte förra säsongen. Då blev det varsin seger.
Det ska bli väldigt kul med Allettan igen. Mer drag runt matcherna och bättre motstånd varje vecka, säger kapten Christoffer Gozzi i en intervju till klubbens sida på hockeyettan.se.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”block” ihc_mb_who=”unreg” ihc_mb_template=”3″ ]

Väsby blev seriesegrare i grundserien med bättre målskillnad och med lite distans så har man kunna reflekterat över första platsen.
– Tycker vi har gjort en stabil höst, där vi har en stark tro på oss själva och kunnat hålla oss till vårt spel, säger lagkaptenen Christoffer Gozzi i en intervju på Väsbys hemsida via hockeyettan och menar på att laget kommer vara med och kriga om topplaceringarna i årets Allettan Norra.
– Vi har spelat Allettan förut många gånger och vet vad som krävs för att vara framgångsrika där. Spel i Powerplay behöver vi vara bättre än vad vi har varit än så länge.

”back to back” möte

Nu är grundserierna ett minne blott och fighterna i hockeyettan kan börja på allvar. Norra respektive södra allettan serierna börja spelas under fredag och lördag.
För Väsbys är det Borlänge som väntar i ett ”back to back” möte. Där man inleder på bortaplan.

Senast man möte Dalarlaget var förra säsongen – just i allettan. Då blev det en vinst och en förlust, där den kom just i ishallen man ska göra entré i under fredagskvällen. Men det är inget som oroar Väsbyiterna som känner sig bättre och starkare än senast.
– För att vi håller en högre lägsta nivå i år, säger Gozzi och säger så här om vilka nycklar som blir viktiga för att få en bra start.
– Att vi håller oss till vårat spel och spelidé samt att vi jobbar väldigt hårt.

[/ihc-hide-content]

Inte plusmedlem?
Skaffa plusabonnemang idag och tjäna 199 kr – swisha 599 kr till 123 577 09 12 (skriv er mailadress) och ni får ett abonnemang under ett helt år (ord pris 798kr)

OBS!! Gäller hela december!

Alla som betalt för ett år framåt är med i utlottningen av en kryssning för 2 till Åland!(Dragning sker i slutet av januari.)

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här