23.8 C
Stockholm
onsdag, juli 24, 2024
HemVeckans Tips & SpelTIPS och SPEL: Väsby går för seriesegern – Wings för allettanplats

TIPS och SPEL: Väsby går för seriesegern – Wings för allettanplats

Publicerad:

Liknande artiklar

UPPGIFTER: Täby FK sparkar tränaren och sportchefen

FOTBOLL Säsong 2024 har varit tuff för Täby FK:s...

Sollentuna chanslösa – tredje raka förlusten

FOTBOLL Det var ingen rolig fredagskväll för Sollentuna FK....

SDHL:s trotjänare spelar i SDE – oklart med Löwenhielm

HOCKEY Drygt en vecka till midsommar och kanske ytterligare...

Hallsta fast i botten av tabellen

ROSLAGSSPORTEN Säsongens sjunde förlust blev ett faktum under måndagskvällen...

IFK Stocksund gav svar på tal – behövde bara en halvlek

FOTBOLL IFK Stocksund behövde bara en halvlek i hemmamatchen...

SPELBLOGGEN Fyrlingen den här helgen utspelas i hockeyvärlden. Högintressanta matcher i hockeyettan, där en allettanplats ligger i potten. Ska det bli lika hett på isen som i de sociala medierna mellan Luleå och SDE?

Hockeyettans grundserie är inne på de sista metrarna av upploppet. Två matcher återstår. Tre matcher under fredag, tre på söndag och sedan sista på onsdag. Vi följer med dramatik den sista allettanplatsen som står mellan Wings och Vallentuna.

Fyrlingen blir lite av en gamling denna veckan – riktigt högt odds, nästa 35 gånger insatsen

LYCKA TILL – spela ansvarsfullt – stödlinjen.se

LULEÅ HF – SDE HF       1
KOMMENTAR: Det har blivit en hel del snack på sociala medier mellan dessa lag. Hur kommer detta påverka spelet på isen? Ja förhoppningsvis lika hårt men på ett betydlig schysstare sätt. Här blir det dock rutinen kommer fälla avgörandet. Luleå vinner, kan dock bli ett kryss efter ordinarie tid.

FOTO: skärmdump Coolbet.com

Visby/Roma HK – IF Vallentuna BK       2
KOMMENTAR: Här kommer dagsformen avgöra. Visserligen har de flesta lag som besökt Gotland fått åka hem med förlust. Men nu är det en allettanplats som finns i potten för Vallentuna. Visby redan klara. Därför kommer det bli en bortaseger dock med små marginaler, ett kanske två mål.

FOTO: skärmdump Coolbet.com

Väsby IK HK – Sollentuna HC        1
KOMMENTAR: Nästsista norrortsderbyt i hockeyettans östra serie. Väsby klara för spel i allettan och Sollentuna får spela i fortsättningsserien. Däremot står seriesegern på spel för Väsbygänget – vilket man har som ett delmål denna säsongen. Sollentunagrabbarna har svajiga resultat bakom sig. Där man i stort sätt vunnit varannan och förlorat varannan – till denna matchen kommer man med två förluster – något att ha med i tankarna.

FOTO: skärmdump Coolbet.com

Huddinge IK – Wings HC Arlanda       2
KOMMENTAR: Den här matchen har i stort sätt samma utgångsläge som Visby/Roma mot Vallentuna. Allettanplats i potten för Wings. Huddinge är i princip klara – en poäng räcker. Däremot kommer Wings få det betydligt svårare, då man ska knäcka Huddingenöten som har 14 av 15 inspelade poäng på de fem senaste. Wings har 9 på de fem senaste. Dagsform och motivation kommer fälla avgörandet.

FOTO: skärmdump Coolbet.com

Nyhetsbrev

- Få senaste nytt direkt på mailen

- Missa inga tävlingar eller utlottningar

- Följ dina favoritlag i norrort

Senaste nyheter