FOTBOLLSKVAL Sollentuna FK hade allt i egna händer för att säkra division 1 kontrakt. Misslayckades. Nu har första så kallade mardrömskvalet spelats, motståndet Motala AIF – seger med 1-2 och man har liten matchboll på söndag då returen spelas.
Skönt att vi vann och fick utdelning. I serien har vi haft svårt att få in bollen så det var härligt att lyckas nu, säger Kalle Ramsell till tidningen SollentunaDirekt.

Det var verkligen ”kniven mot strupen” för Sollentuna FK. Under onsdagskvällen spelades den första av två kvalmatcher till division 1. Motståndare var Östgötlaget Motala AIF.

Det började illa för Sollentunagänget. Insläppt mål efter 22 minuter. Men man skulle reda ut det tillslut. Först genom att Brwa Pishdari fick nicka in kvitteringen 1-1 i matchminut 61.

13 minuter senare var det dags igen – 1-2 via Kalle Ramsell, som varit skadad under stora delar av säsongen, som också blev matchens sista.

– Vi hade en bra inställning och tog över matchen helt i andra. Även om vi sjönk lite för lågt i slutet och gav bort några halvchanser var det rättvist, absolut, sade matchhjälten till lokaltidningen SollentunaDirekt.se.

Returen spelas under söndagen – avspark 16:00 på Sollentunavallen.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här