10.6 C
Stockholm
fredag, juni 14, 2024
HemVeckans Tips & SpelTIPS och Spel: Fredagens fyrling – SDE riktig högoddsare

TIPS och Spel: Fredagens fyrling – SDE riktig högoddsare

Publicerad:

Liknande artiklar

SDHL:s trotjänare spelar i SDE – oklart med Löwenhielm

HOCKEY Drygt en vecka till midsommar och kanske ytterligare...

Hallsta fast i botten av tabellen

ROSLAGSSPORTEN Säsongens sjunde förlust blev ett faktum under måndagskvällen...

IFK Stocksund gav svar på tal – behövde bara en halvlek

FOTBOLL IFK Stocksund behövde bara en halvlek i hemmamatchen...

Säsongens tredje hemmamatch – Rospiggarnas lag

I morgon (tisdag) är det dags igen – tredje...

Täby FK tillbaka på ruta ett

FOTBOLL Efter två raka segrar för Täby FK. En...

SPELBLOGGEN Helgen är återigen på ingång. Vi kör en fyrling där samtliga matcher avgörs under fredagskvällen. Spänning och dramatik i sofforna.

Helgen är riktigt fullspäckad med matcher. Därför inleder vi med att ge er en fyrling på fyra fredagsmatcher. Kommer SDE fortsätta surfa på vinnarvågen – en riktig högoddsare. Täbys damer åker över till Gotland, där Endre väntar. Dessutom drar Alltvåan igång.

LYCKA TILL – spela ansvarsfullt – stödlinjen.se

Brynäs – SDE HF           1
KOMMENTAR: SDE är nu ute på en lång roadtripp på bortaplan. Där nio raka bortamatcher ska avverkas. I dag är det Brynäs som är motståndare. Ett lag man inte vunnit över de fem senaste gångerna. Kanske kan man vända på detta idag – i så fall får man använda ordet ”skrällseger”

FOTO: Skärmdump coolbet.com

Strömsbro IF – Väsby IK HK         2
KOMMENTAR: Nykomlingarna Strömsbro har haft det tungt. Inom loppet av en vecka blev det tre förluster. Medan Väsby kommer med tre raka seger på lika lång tid. Dessutom har man gjort 16 mål och bara släppt in 4. Ett hyggligt odds för en Väsbyseger.

FOTO: Skärmdump coolbet.com

Nacka HK – Viggbyholms IK          2
KOMMENTAR: Nu drar allvaret i gång lite för hockeylagen i division 2. Viggbyholm har inte överpresterat på senaste tiden. Många nya spelare. Nu har de förhoppningsvis förstått allvaret och därav att Viggbyholm kan ta en seger mot Nacka, som man inte gjorde i grundserien.

FOTO: Skärmdump coolbet.com

Endre IF – Täby FC IBK           2
KOMMENTAR: Kvartsfinallagen möts. Det brukar vara jämna och täta matcher mellan dessa två lag. Nu har dock Endre ett naggat självförtroende – fyra poäng på de fem senaste omgångarna – medan Täby FC har något bättre – 9 poäng på de fem senaste. Mycket talar för att Täby tar med sig samtliga poäng från ”Öjn” Gotland.

FOTO: Skärmdump coolbet.com

Nyhetsbrev

- Få senaste nytt direkt på mailen

- Missa inga tävlingar eller utlottningar

- Följ dina favoritlag i norrort

Senaste nyheter