ISHOCKEY Vallentuna har behållt stomme i laget. Nu börjar man krydda med nya spelare. I dag presenterades en hemvändare – David Hoszek.
Han är den spelartypen vi söker efter och vi anser att han har en stor utvecklingspotential säger sportchefen Lasse Billing till klubbens hemsida.

Än får inte sportcheferna i hockeyklubbarna gå på semester. I alla fall inte i hockeyettanklubben Vallentuna. I dag presenterades ytterligare en spelare till kommande säsong – en hemvändare – David Hoszek, som spelade med Sollentuna den gångna säsongen.

-Vi är mycket glada över att få hem David till sin moderklubb igen. Han är den spelartypen vi söker efter och vi anser att han har en stor utvecklingspotential säger sportchefen Lasse Billing.

Även lagets tränare är nöjd med senaste tillskottet till truppen:
-Vi har under en längre tid försökt få David till oss och är mycket nöjda över att han väljer att spela för sin moderklubb igen. Det är Davids offensiva och defensiva kvaliteter som vi är ute efter och vi tror att vi kan hjälpa honom att lyfta sitt spel till en ännu högre nivå genom att ge honom det förtroende han är värd. I David har vi fått en riktigt spännande spelare till oss, säger tränaren Charlie Thermanius till klubbens hemsida.

Klubben har även gjort klart med Kasper Sundqvist från Djurgårdens J20

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här