FOTBOLL Värvningsprocessen för IK Frej Täby fortsätter. Under förmiddagen meddelade klubben att man gjort klart med ytterligare en spelare. Denna gången en brasilianare, Pedro Ribeiro, som har meriter från Amerikanska högsta ligan, MLS (Major League Soccer).
– Pedro Ribeiro står för en måttstock i både professionalism och kvalité, säger tränare Lukas Syberyjski till klubbens hemsida.

Till helgen, lördag 19 januari, spelar IK Frej Täby sin första träningsmatch – motståndet är deras samarbetsklubb Hammarby. I dag (läs Under fredagen) offentliggjorde klubben ytterligare ett nyförvärv från en utländsk klubb. Det handlar om brasilianare Pedro Ribeiro som närmast spelat i amerikanska andra ligan. Men har tidigare spelat i MLS och representerat klubbar som Orlando City och Philadelphia Union.

– Pedro älskar Sverige, har varit här flertalet gånger och har redan en infrastruktur på plats i Stockholm. Det tillsammans med hans språkkunskaper kommer göra inkörningstiden minimal. Pedro kommer driva kvalité och tempo i träning och vara viktig för oss. En måttstock i professionalism, säger Frej Täbys nya tränare Lukas Syberyjski.

Tidigare har Venezuelanen, Andrés Hernández signat för Frej Täby.

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se

TWITTER: @Norrortssporten

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här