I norra Stockholm händer det mycket på sportens front. IK Frej har lyckats förlänga sitt kontrakt i Superettan till säsongen 2019. Vallentuna Hockey och Sollentuna Hockey går bra i Hockeyettan Östra. Volleybollaget Sollentuna VK har börjat hitta formen, och Åkersberga damlag i bandy gör anspråk på en topplacering i tabellen.

Det stora sportintresset i vår region bör tas i beaktning nu när julafton närmar sig, kanske vill du ge någon du känner som älskar sport en kul present.

Trådlösa hörlurar till träning

En väldigt nyttig present att ge någon som rör på sig mycket är ett par trådlösa hörlurar. Dem kan den som exempelvis spelar fotboll ha på sig när den tränar på ute på gården och lär sig skjuta bollen. Att inte behöva ha sladden som går till telefonen eller musikspelaren i fickan gör det enklare för personen i fråga att prestera i den grad den vill, med musik i öronen. Det finns även varianter med pannband, som har inbyggda hörlurar.

Fotbollskontroll

En fjärrkontroll formad som en fotboll. Flummigt va? Men för den som älskar att kolla på fotboll hemma på TV:n kan detta vara ett av de bästa tipsen på julklappar i år. Fotbollskontrollen fungrar som en vanligt fjärrkontroll, men den är desto roligare – och bidrar att sätta stämningen när det vankas fotboll i hemmet.

Simulerad golf

Simulerad golf är ett briljant koncept för den som älskar att spela golf, men som inte har möjlighet att göra detta året runt. På Ballbreaker i Stockholm kan du spela golf inomhus, med hjälp av en simulerad skärm. Via Ballbreaker kan du hålla uppe både intresse och form. Ett bra sätt att träna på sin sving. Bra tips på julklapp, eller hur?

Bok om träning

Känner du någon som behöver guidning i sin träning kan en lärorik och inspirerande bok vara bra nära till hands. Ett tips är den erkände hälsoexperten Paolo Robertos Träningsbibel, som hjälper den som vill träna utan att behöva ta sig till gymmet.

Foto: fotoakuten.se

/Norrortssporten

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här