Sollentuna vände mardrömsstarten – två mål på fyra minuter

KLART: Succétränaren tar över moderklubben

Populära sporter i Sverige – lockar fansen dit

Sverige har producerat många kända idrottsmän och idrottskvinnor. Många...
spot_imgspot_img

HOCKEY Helgens resor till Dalarna och Gävleborg för SDE gav både glädje och besvikelse. Poängmässigt blev det tre av sex möjliga.

Under fredagskväll höll man kursen på vinnarspåret, även om det var med minsta marginal, och tog tredje raka seger efter 2–1 mot dalagänget.

Assisterande tränare Richard Dahllöf analyserar Leksandsmatchen för klubbens hemsida:
–Vi började väldigt trevande och gör en dålig första period där vi inte kommer upp i nivå. Det är lätt att skylla på en bussresa men vi ska kunna prestera betydligt bättre i första. Andra perioden blir en uppryckning vi där vi gör 14-15 minuter väldigt bra men faller igenom lite de sista 5-6 minuterna. Men överlag en godkänd period. Tredje är inte den mest välspelade men vi visar vilja och ett stort hjärta. Vi spelar för varandra och gör en riktigt bra insats.

När fjolårets finalistlag, Brynäs, stod för motståndet under söndagen var det ett revanschsuget SDE, efter hemmaförlusten 2–4 i början av oktober.

Revanschen uteblev och laget kunde inte hålla i vinnartrenden då man föll med 1–4.

För klubbens hemsida gav assisterande tränare Richard Dahllöf en kort kommentar om Brynäsmatchen:

–Tyvärr en tung förlust. Vi tycker ändå att vi gör en delvis bra bortamatch men de straffar oss hårt på våra egna misstag. Vi får vara förbannade och besvikna ikväll och sen ta nya tag nästa vecka.