Sollentuna vände mardrömsstarten – två mål på fyra minuter

KLART: Succétränaren tar över moderklubben

Populära sporter i Sverige – lockar fansen dit

Sverige har producerat många kända idrottsmän och idrottskvinnor. Många...
spot_imgspot_img

HOCKEY Det verkar inte gå stoppa Väsbys framfart. Laget växlade upp i mittperioden och Segeltorp fick se sig besegrade.

Onsdagsmatchen mellan Segeltorp och Väsby hade viss liknelse med första mötet, 2 oktober. Då blev det 5–2 till Väsby, mållöst efter första perioden och fyra raka fullträffar för Väsby i mittperioden.

I returmötet i Segeltorps hemmaborg var det hemmalaget som inledde bäst, där man gjorde första periodens enda mål.

Och liknelsen med första matchen då?

Jo, i mittperioden blev det tre fullträffar när Väsby lade i vinnarväxeln. Nils Bolin inledde målskyttet i powerplay. Erik Aterius följde efter och satte 2–1 i numerärt underläge. Lucas Thorstensson gjorde 3–1 när matchklockan stod på 17:38.

Tredje förblev mållös även om Segeltorp gjorde ett försök genom att plocka målvakten.
Segeltorp gör bra insats idag, men samtidigt vi är inte med från början. Andra perioden steppar vi upp och kan ta kontroll över matchen. Tredje perioden är mest att stänga matchen. Bra idag var special-team (Boxplay 100% och powerplay 100%)säger Väsbys tränare Jussi Salo till klubbens hemsida.