KLART: Succétränaren tar över moderklubben

Sverige har producerat många kända idrottsmän och idrottskvinnor. Många...
spot_imgspot_img

HOCKEY Tre lag är fortfarande obesegrade efter de tre inledande matcherna i hockeyettans östra serie – Vallentuna, Wings och Väsby.

Att samtliga tre norrortslag skulle vara obesegrade efter de tre inledande matcherna var det inte många som spådde innan säsongen drog igång.

Under fredagskvällen såg Väsby till att besegra Visby Roma i deras hemmaborg. Efter bland annat två mål i powerplay hade Väsby gått upp i en 3–0 ledning i början av andra perioden. Hemmalaget reducerade till både 1–3 och 2–3 innan matchens andra pausvila. En mållös tredje gjorde att Väsby tog sin tredje raka seger under ordinarie tid.

Även Wings fortsatte på vinnarspåret under fredagskvällen. Denna gången hade laget rest några mil väster ut, till Enköping, för att relativt enkelt åka därifrån med en ny seger där slutresultatet stannade vid 2–8 efter periodsiffrorna 2–2, 0–4, 0–2.

Vallentuna är lagets om fått experterna att höja ögonbrynen ganska rejält. Först en straffseger,1–2, borta mot Nyköping. Den följdes upp med en uddamålsseger, 2–1, i hemmapremiären mot Huddinge.

Under söndagseftermiddagen såg man till att plocka tre nya poäng, då man vann mot Hanviken med 5–3. Det gör att Vallentunagänget parkerar på en fjärde plats efter de tre första omgångarna av säsongen.