Bollstanäs obesegrade – hållit nolla i över 180 minuter

FOTBOLL Det har varit både glädje och besvikelse efter...

Stocksunds negativa trend fortsätter – chanslösa mot topplag

FOTBOLL IFK Stocksund har haft en tung tid -...

Ny seger för Täby FC:s herrar – 21 mål på tre matcher

INNEBANDY Täby FC:s är inne i en målrik period. Matcherna mot Åkersberga och Älvsjö har slutat med seger, där sju varit kännetecken – 7-3 och 7-5. Därför var det inte någon överraskning att laget besegrade bottenlaget Jakobsberg – 7-2 denna gången.

Siffran sju har varit ett kännetecken för Täby FC de senaste omgångarna. I bortamatchen mot norrortskonkurrenterna Åkersberga blev det en 7-3 seger. Matchen efter besegrades Älvjö AIK IBF med 7-5, då i hemmaborgen.

Under lördagen var det nya match – andra raka i nya hemmaarena Hägerneholmshallen. Det började dock trögt för Täby. Efter första perioden var det underläge med 1-2.

Till andra perioden var man tillbaka på spåret igen och ordningen blev återställd, då man gjorde 5 mål och klev ut i pausvila med en 6-2 ledning.

I sista gjorde Nicklas Hedengran slutresultat 7-2, med 50 sekunder kvar. Detta resultatet gör att man kliver upp på en andra plats efter sju matcher.

Senaste

Mardrömsminuter för Täby – tappade 2–0 ledning

FOTBOLL Täby FK hade bortamatchen mot Assyriska i sin...
spot_img

Trendar Just Nu

Runnemo och Glasberg lämnar IK Frej Täby

SILLY SEASON – Stommen som fanns i Frej Täby...

5 egenskaper de bästa fotbollsspelarna har gemensamt

Det räcker inte med att ha kontroll över hur...

KLART: Lämnar Väsby – klar för division 2-klubb

HOCKEY Konkurrensen i Väsby Hockey har hårdnat - speciellt...

Håller damfotboll på att bli lika stor som herrfotboll?

Damfotboll växer sig allt större efter att länge ha...

Därför slutade Anders Rylander som ordförande i Stocksund: ”Hade inget annat val”

FOTBOLL Förra veckan meddelade Anders Rylander att han avgår...
Kenneth Andersson
Ansvarig utgivare, Reporter & Skribent

FOTBOLL Inledningen för Bollstanäs i Elitettan har varit perfekt. Tre matcher har blivit tre segrar och dessutom hållit nolla i över 180 minuter. Inför tredje...

FOTBOLL Det har varit både glädje och besvikelse efter helgens alla fotbollsmatcher. Nedan har ni flera resultat från norrortslagen.

FOTBOLL IFK Stocksund har haft en tung tid - en poäng på fyra matcher. Och det blev inte bättre när laget besökte Södertälje för...