Sollentuna vände mardrömsstarten – två mål på fyra minuter

KLART: Succétränaren tar över moderklubben

Populära sporter i Sverige – lockar fansen dit

Sverige har producerat många kända idrottsmän och idrottskvinnor. Många...
spot_imgspot_img

FOTBOLL Två matcher på fyra dagar – sedan väntar semester för Brottby. Det blev en drömstart mot Vaksala som förvandlades till mardrömsminuter.
Vi har fem mardrömsminuter i slutet av halvleken! Vi ger bort bollen utan nån slags press, säger tränaren Navid Haque till klubbens facebooksida.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”block” ihc_mb_who=”unreg” ihc_mb_template=”3″ ]

Nästa sista matchen innan semestern för Brottby spelades under tisdagen. Laget besökte Årsta IP där motståndaren Vaksala SK väntade på andra sidan. Brottby skulle få en drömstart. Efter tio minuter stänkte Peiman Pahlevan Afshari in ledningsmål.

Fem mardrömsminuter

Men i slutet av första vände drömstarten till fem mardrömsminuter. Vaksala gjorde både 1-1 och 2-1. Dessa två mål chockade Brottbygänget och laget återhämtade sig inte efter detta trots ett tappert försök.

–”Vi har fem mardrömsminuter i slutet av halvleken! Vi ger bort bollen utan nån slags press, så VSK kan kontra in 1-1. Stort misstag! Deras 2-1 mål kommer på en lång hörna där deras spelare knappt får nån fart på sin nick som går i ribban och ner till deras bäste huvudspelare som enkelt kan nicka in bollen från nära håll. Där tycker jag att den chansen aldrig ska behöva uppstå alls med tanke på första nicken de gör där vi måste hinna få bort bollen”, säger Navid Haque till klubbens facebookkonto.