FOTBOLL Totalt nio mål gjordes på Bollstanäs IP. I...

Täby FK:s damer påväg tillbaka till div 1

FOTBOLL Täby FK:s damer kan vara påväg tillbaka till...

Hård kamp om seriesegern i div 3

FOTBOLL Det har dragit ihop sig till en kamp...

INNEBANDY Det var hårt och tajt i kvartsfinalserien mellan Täby FC och Endre. Under annandag påsk blev det extra jubel i Täbylägret.

Straffdramatik i första kvartsfinal där Täby drog längsta strået. Den följdes upp med att Endre blev nollade på deras hemmaplan.

När tredje matchen spelades, i Täbys hemmaborg, under annandag påsk var det två lag med olika förutsättningar som gjorde entré.

Endre inledde piggt och gjorde både 0–1 och 0–2. När det återstod fem minuter av första perioden vaknade Täby till och Carolina Myrvoll och Klara Molin såg till att det var utjämnat till pausvilan.

Mittperioden blev mållös.

Gästerna tog på nytt ledningen inledningsvis av tredje. Men Molin gjorde sitt andra och kvitteringen till 3–3 var ett faktum. När matchklockan passerat 13 minuter small det till från Vilma De Gyssers klubba och bollen satt bakom Endres målvakt Frida Görtz.

4–3 blev också slutresultatet och därmed är Täby FC vidare till semifinal.