Senaste Nyheterna:

Säsongen över för SDE – ”Så besviken”

HOCKEY Det blev inte riktigt som SDE hade hoppats...

SDE nollade Frölunda – Modo väntar i kvartsfinalen

HOCKEY SDE hade förlorat samtliga matcher mot Frölunda denna...

Vallentunas andra period bäddade för vändningen

HOCKEY Vallentuna hade ett 1–3 underläge när klockan hade...

Mest populära sporter att spela på i Sverige.

Sverige må vara ett litet land, men det är ett litet land med enormt sportintresse. Något som även syns i hur vi spelar. Men vad tycker svenskarna egentligen om att spela på? De topp 5 populäraste sporterna i Sverige är fotboll, ishockey, bandy, golf och ridsport. Men när det kommer till vilka sporter som är mest populära att spela på ser det inte riktigt ut på samma sätt. Är du förresten på jakt efter en ny sida att spela på? Här kan du få en bonus utan krav på insättning.

Fotboll 

Den absolut populäraste sporten i Sverige att spela på är kanske inte helt oväntat just fotboll. För svenskarna betyder fotboll oerhört mycket. De flesta svenskarna har ett lag på hemmaplan som man håller på. Men det är vanligt att man också har ett favoritlag utomlands, ofta i England eller Italien. Vårt stora fotbollsintresse förklarar en del av varför vi älskar att spela på just fotboll. Men det finns fler anledningar till att fotboll är så populärt att spela på. 

Fotboll ger mängder med alternativ för den som vill spela. Du kan spela på resultat vid fulltid, halvtid, flest hörnor, vem som gör mål, vem som får rött kort osv. Fotboll innebär alltså massor med olika typer av spel. Med ett så stort utbud av spel på endast en match finns det någonting för alla här. 

Något annat som är populärt när det gäller fotboll är att spela på vem som vinner ligan, turnering eller vem som blir bäste målskytt. Och när säsongen inte är i gång kan man spela på vilka övergångar som kommer att ske eller inte. Letar du efter lokala silly season nyheter kan du hitta det här. 

Ishockey 

De som inte är intresserade av fotboll tycker ofta om ishockey i stället. Kanske på grund av att sporteb är både tuffare och hårdare, men också för att den spelas under vinterhalvåret. Sverige har en stark historia när det kommer till ishockey. Med stora stjärnor som syns i NHL och i landslaget är det inte konstigt att hockey blivit en så pass populär sport. För de svenskar som föredrar att spela på mer lokal sport passar ishockey perfekt under vintern. 

Precis som med fotboll erbjuder ishockey ett enormt stort utbud av vad man kan spela på. Livebetting, det vill säga att man spelar under det att matchen pågår är extremt roligt med just ishockey. Framför allt på grund av hur snabbt matcherna kan svänga. Till skillnad från fotboll är det inte ovanligt att ett lag som ligger under med 3–0 kan vända matchen och vinna när det bara är 20 minuter kvar. 

Handboll 

Precis som ishockey spelar man handboll under vinterhalvåret. Handboll är en sport som det inte talas om speciellt mycket i bettingsammanhang, men det finns ett stort utbud av spelmöjligheter även här. Perfekt för den som behöver en sport att spela på under vintern som inte har med is att göra. 

Bandy 

Sveriges näst största vintersport efter ishockey är bandy. En sport som spelas framför allt i Sverige, Finland och Ryssland. Spelmarknaden för bandy kan kännas något begränsad om man jämför med ishockey och fotboll. Men det är ändå en sport som går utmärkt att spela på. Utöver vem som vinner matchen hittar du även odds på antal mål samt någon typ av handikappspel. 

Tennis 

En av de bästa sporterna för livebetting är tennis. I Sverige är detta dock en sport som de flesta främst förknippar med att själva utöva än att spela på. Även om det idag ser något tunt ut på svenskfronten när det kommer till tennis är det en sport där vi har många stora namn genom historien. 

Som vi nämnde är tennis en fantastisk sport när det kommer till betting. Innan matchen har man standardalternativen som vem vinner matchen, hur många set varar matchen osv. Tennis är alltid roligast att spela på när matchen väl startat. Du kan spela på vem som vinner nästa boll, nästa game, nästa set osv. Det finns ett enormt stort spelutbud när det gäller tennis.

Spela säkert

Som alltid när man spelar är det viktigt att man spelar ansvarsfullt och säkert. Välj alltid att spela på sidor som innehar svensk licens. På så sätt vet du att du kan lita på sidan du spelar på. Du kan även enkelt stänga av dig själv om du känner att det blir för mycket. Besök stödlinjen om du känner att du behöver hjälp med ditt spelande. 

Slutsats 

Den populäraste sporten att spela på i Sverige är fotboll, vilket kanske inte kommer som någon större överraskning. Framförallt erbjuder fotboll ett enormt spelutbud både före och under matchen. Och när säsongen inte är i gång kan du spela på övergångar. För den som inte känner sig lockad av fotboll finns det dock mängder med annan sport att spela på.

Senaste

Säsongen över för SDE – ”Så besviken”

HOCKEY Det blev inte riktigt som SDE hade hoppats...

SDE nollade Frölunda – Modo väntar i kvartsfinalen

HOCKEY SDE hade förlorat samtliga matcher mot Frölunda denna...

Vallentunas andra period bäddade för vändningen

HOCKEY Vallentuna hade ett 1–3 underläge när klockan hade...

Ineffektivt Väsby föll mot Lindlöven – ”En svidande förlust”

HOCKEY Två raka segrar, ett fungerande spel och gott...
spot_img

Trendar Just Nu

Runnemo och Glasberg lämnar IK Frej Täby

SILLY SEASON – Stommen som fanns i Frej Täby...

5 egenskaper de bästa fotbollsspelarna har gemensamt

Det räcker inte med att ha kontroll över hur...

KLART: Lämnar Väsby – klar för division 2-klubb

HOCKEY Konkurrensen i Väsby Hockey har hårdnat - speciellt...

Håller damfotboll på att bli lika stor som herrfotboll?

Damfotboll växer sig allt större efter att länge ha...

Därför slutade Anders Rylander som ordförande i Stocksund: ”Hade inget annat val”

FOTBOLL Förra veckan meddelade Anders Rylander att han avgår...

Säsongen över för SDE – ”Så besviken”

HOCKEY Det blev inte riktigt som SDE hade hoppats på. I kvartsfinalserien mot Modo hade laget svårt med att sätta de avgörande lägena och...

SDE nollade Frölunda – Modo väntar i kvartsfinalen

HOCKEY SDE hade förlorat samtliga matcher mot Frölunda denna säsongen. Men det har varit tuffa och tajta matcher. Nu blev det lika jämna tillställning...

Vallentunas andra period bäddade för vändningen

HOCKEY Vallentuna hade ett 1–3 underläge när klockan hade passerat 4:34 i mittperioden. Då vaknade Vallentuna och deras hemmafans fick se laget vända matchen...

Hej alla besökare


STÖD NORRORTSSPORTENS BEVAKNING

Vill ni att bevakningen av den lokala sporten ska bli ännu bättre? 

Stöd Norrortssportens arbete och swisha valfritt belopp till: 123 577 09 12

TACK!

 

This will close in 20 seconds