Bollstanäs obesegrade – hållit nolla i över 180 minuter

FOTBOLL Det har varit både glädje och besvikelse efter...

Stocksunds negativa trend fortsätter – chanslösa mot topplag

FOTBOLL IFK Stocksund har haft en tung tid -...

Hallstas förlustnolla intakt

Ishockey: Det krävdes en period innan Hallsta fick fart på målskyttet och till slut blev det en enkel viktoria när Hallsta tog sin fjärde raka seger i derbyt mot Östhammar.

Östhammar chocköppnade matchen med att ta ledningen redan efter dryga minuten. Hallsta skulle dock svara med två raka mål och här trodde nog de flesta att det skulle rinna iväg målmässigt. Men Östhammar kämpade på och kunde kvittera till 2-2 vilket stod sig perioden ut. Skotten vann dock Hallsta med 14-7.
I den andra perioden kom så islossningen och Hallsta kunde med fem raka mål mer eller mindre stänga ner matchen och 2-7 på tavlan med 40 minuter spelade. Skotten i andra perioden slutade 8-16 i Hallstas favör.
I den tredje perioden nöjde sig inte Hallsta med att bara spela av matchen utan fortsatte att producera mål framåt. Ytterligare fem mål blev det och det hela slutar med fjärde raka segern och ensam herre på täppan i tabellen när halva serien är spelad. Skotten i den tredje perioden blev 9-21.

Matchfakta
Östhammars SK-Hallsta IK 2-12 (2-2, 0-5, 0-5)
Målskyttar Hallsta
Felix Hedin 2, Felix Haeger 2, Daniel Reinvalds 2 samt Daniel IvonenJesper AnderssonDavid Kotkajuuri, Filip Persson, Fabian StigbergAnton Gustafsson 1 mål vardera.
Skotten totalt 24-51
Publik 93 Gimo Ishall

Foto/Arkivbild Bosse Andersson

Senaste

Mardrömsminuter för Täby – tappade 2–0 ledning

FOTBOLL Täby FK hade bortamatchen mot Assyriska i sin...
spot_img

Trendar Just Nu

Runnemo och Glasberg lämnar IK Frej Täby

SILLY SEASON – Stommen som fanns i Frej Täby...

5 egenskaper de bästa fotbollsspelarna har gemensamt

Det räcker inte med att ha kontroll över hur...

KLART: Lämnar Väsby – klar för division 2-klubb

HOCKEY Konkurrensen i Väsby Hockey har hårdnat - speciellt...

Håller damfotboll på att bli lika stor som herrfotboll?

Damfotboll växer sig allt större efter att länge ha...

Därför slutade Anders Rylander som ordförande i Stocksund: ”Hade inget annat val”

FOTBOLL Förra veckan meddelade Anders Rylander att han avgår...

FOTBOLL Inledningen för Bollstanäs i Elitettan har varit perfekt. Tre matcher har blivit tre segrar och dessutom hållit nolla i över 180 minuter. Inför tredje...

FOTBOLL Det har varit både glädje och besvikelse efter helgens alla fotbollsmatcher. Nedan har ni flera resultat från norrortslagen.

FOTBOLL IFK Stocksund har haft en tung tid - en poäng på fyra matcher. Och det blev inte bättre när laget besökte Södertälje för...