18.9 C
Stockholm
onsdag, maj 29, 2024
HemÖVRIG SPORTTvsporten.nu: En omfattande TV-guide för kommande sport på TV & stream

Tvsporten.nu: En omfattande TV-guide för kommande sport på TV & stream

Publicerad:

Liknande artiklar

Flera spelare lämnar Brödernas – ”Aldrig roligt att gå skilda vägar”

SILLY HOCKEY Brödernas fick en tuff resa i kvalserien...

Skånela bryter med damhuvudtränaren

HANDBOLL Säsongen för Skånelas damer har varit allt annat...

Årets Rookie klar för Täby FC – ”Nå mina framtida mål och utvecklas maximalt”

INNEBANDY Efter två mellan säsonger för Täby FC går...

SILLY SEASON: Lagbygget verkar stannat upp

HOCKEY Om drygt två månader (i augusti) kliver hockeylagen...

Väsby värvar allsvensk back – ”skridskostark och spelskicklig back”

HOCKEY Väsby har varit ute på spelarmarknaden. Nu har...

sport på TV & stream

Alla som älskar sport och i synnerhet fotboll kan relatera till känslan då tiden inte räcker till för att se alla matcher man önskar. Är det inte den lokala fotbollen som gör anspråk på din lediga tid så är det en full omgång från Premier League. Med Tvsporten.nu kan du få full överblick över kommande matcher på TV och stream, och åtminstone undvika att gå miste om när ditt favoritlag spelar, vare sig det handlar om Täby FK, Stocksund eller några av de stora lagen ute i Europa.

Man erbjuder en omfattande guide till alla matcher som sänds på TV och stream. Oavsett om du är en fotbollsfanatiker, en ishockeynörd eller en golfälskare, kommer du att hitta all information du behöver med denna tjänst.

Alla sporter samlade på ett ställe

Tvsporten.nu är inte bara en TV-tablå för de största turneringarna och ligorna. I tablån ryms även kommande matcher från lägre divisioner så som Division 1 och Division 2, under förutsättning att de visas live på TV eller stream. Så vill du få full koll på när ditt lag från norrortssporten visas på TV, ladda ner Tvsporten.nu eller använd tablån direkt i din webbläsare via dator eller mobil.

Och det bästa av allt är att tjänsten är helt gratis att använda. Du behöver inte betala en krona för att ladda ner appen till din telefon. Oavsett om du är hemma, på jobbet eller på resande fot, kan du alltid ha koll på din favoritsport och få information om vilken kanal som visar just ditt lag.

Användarvänliga funktioner

För dig som inte kan få nog av sport på TV och som önskar kolla så många matcher som möjligt så erbjuder Tvsporten.nu flera smarta funktioner för att underlätta användandet av tjänsten. Du kan bland annat markera vilka ligor, turneringar och lag som ligger dig närmast hjärtat och på så vis skapa en alldeles egen tablå. Nästa gång du använder tjänsten kommer endast de ligor och lag du markerat som favoriter att synas vilket underlättar för att hitta rätt i djungeln av all sport.

En annan tacksam funktion som erbjuds är att du kan sortera tablån efter sporter för att på så sätt hitta det du söker. Man erbjuder i dagsläget hela 20 sporter i sin tablå vilket gör att det blir en hel del kommande livesport i sändningslistan. Använd med fördel filtret för att se fotboll, ishockey, bandy eller någon av de andra sporterna specifikt.

Med denna kompletta tablåtjänst kan du dessutom se kommande matcher långt fram i tiden. För utvalda ligor och turneringar visas hela säsongens spelscheman vilket underlättar för dig som vill planera din lediga tid och förbereda dig inför den där stora matchen som väntar.

Som ett sista avslutande ord ska även nämnas att jobbet med att uppdatera tablån är ständigt pågående för att täcka eventuella sena ändringar vad gäller sändande kanaler, starttider eller vad som än må dyka upp. Du kan vara hundra procent säker på att informationen du tar del av är den senast tillgängliga och på så sätt undvika att missa när ditt lag spelar match nästa gång.

1,428FansLike
512FollowersFollow
37SubscribersSubscribe

Nyhetsbrev

- Få senaste nytt direkt på mailen

- Missa inga tävlingar eller utlottningar

- Följ dina favoritlag i norrort

Senaste nyheter