Senaste Nyheterna:

Stockholmsderby – då trivs SDE

HOCKEY SDE har haft en tuff november. Fyra raka...

Sollentuna VK agerar efter trög start – sparkar herrtränaren

VOLLEYBOLL Sollentuna VK har haft en trög säsongsinledning. Laget...

Bonuspoäng för Vallentuna – hakar på topplagen

HOCKEY Det skulle var en given seger för Vallentuna...

Tvsporten.nu: En omfattande TV-guide för kommande sport på TV & stream

sport på TV & stream

Alla som älskar sport och i synnerhet fotboll kan relatera till känslan då tiden inte räcker till för att se alla matcher man önskar. Är det inte den lokala fotbollen som gör anspråk på din lediga tid så är det en full omgång från Premier League. Med Tvsporten.nu kan du få full överblick över kommande matcher på TV och stream, och åtminstone undvika att gå miste om när ditt favoritlag spelar, vare sig det handlar om Täby FK, Stocksund eller några av de stora lagen ute i Europa.

Man erbjuder en omfattande guide till alla matcher som sänds på TV och stream. Oavsett om du är en fotbollsfanatiker, en ishockeynörd eller en golfälskare, kommer du att hitta all information du behöver med denna tjänst.

Alla sporter samlade på ett ställe

Tvsporten.nu är inte bara en TV-tablå för de största turneringarna och ligorna. I tablån ryms även kommande matcher från lägre divisioner så som Division 1 och Division 2, under förutsättning att de visas live på TV eller stream. Så vill du få full koll på när ditt lag från norrortssporten visas på TV, ladda ner Tvsporten.nu eller använd tablån direkt i din webbläsare via dator eller mobil.

Och det bästa av allt är att tjänsten är helt gratis att använda. Du behöver inte betala en krona för att ladda ner appen till din telefon. Oavsett om du är hemma, på jobbet eller på resande fot, kan du alltid ha koll på din favoritsport och få information om vilken kanal som visar just ditt lag.

Användarvänliga funktioner

För dig som inte kan få nog av sport på TV och som önskar kolla så många matcher som möjligt så erbjuder Tvsporten.nu flera smarta funktioner för att underlätta användandet av tjänsten. Du kan bland annat markera vilka ligor, turneringar och lag som ligger dig närmast hjärtat och på så vis skapa en alldeles egen tablå. Nästa gång du använder tjänsten kommer endast de ligor och lag du markerat som favoriter att synas vilket underlättar för att hitta rätt i djungeln av all sport.

En annan tacksam funktion som erbjuds är att du kan sortera tablån efter sporter för att på så sätt hitta det du söker. Man erbjuder i dagsläget hela 20 sporter i sin tablå vilket gör att det blir en hel del kommande livesport i sändningslistan. Använd med fördel filtret för att se fotboll, ishockey, bandy eller någon av de andra sporterna specifikt.

Med denna kompletta tablåtjänst kan du dessutom se kommande matcher långt fram i tiden. För utvalda ligor och turneringar visas hela säsongens spelscheman vilket underlättar för dig som vill planera din lediga tid och förbereda dig inför den där stora matchen som väntar.

Som ett sista avslutande ord ska även nämnas att jobbet med att uppdatera tablån är ständigt pågående för att täcka eventuella sena ändringar vad gäller sändande kanaler, starttider eller vad som än må dyka upp. Du kan vara hundra procent säker på att informationen du tar del av är den senast tillgängliga och på så sätt undvika att missa när ditt lag spelar match nästa gång.

Senaste

Stockholmsderby – då trivs SDE

HOCKEY SDE har haft en tuff november. Fyra raka...

Sollentuna VK agerar efter trög start – sparkar herrtränaren

VOLLEYBOLL Sollentuna VK har haft en trög säsongsinledning. Laget...

Bonuspoäng för Vallentuna – hakar på topplagen

HOCKEY Det skulle var en given seger för Vallentuna...

Åkersberga lämnar jumboplatsen

INNEBANDY Det har verkligen inte varit Åkersbergas säsong. Laget...
spot_img

Trendar Just Nu

Runnemo och Glasberg lämnar IK Frej Täby

SILLY SEASON – Stommen som fanns i Frej Täby...

5 egenskaper de bästa fotbollsspelarna har gemensamt

Det räcker inte med att ha kontroll över hur...

KLART: Lämnar Väsby – klar för division 2-klubb

HOCKEY Konkurrensen i Väsby Hockey har hårdnat - speciellt...

Håller damfotboll på att bli lika stor som herrfotboll?

Damfotboll växer sig allt större efter att länge ha...

Därför slutade Anders Rylander som ordförande i Stocksund: ”Hade inget annat val”

FOTBOLL Förra veckan meddelade Anders Rylander att han avgår...

Stockholmsderby – då trivs SDE

HOCKEY SDE har haft en tuff november. Fyra raka förluster. Men den gångna veckan har laget spelat två stockholmsderbyn, där man först vann mot...

Sollentuna VK agerar efter trög start – sparkar herrtränaren

VOLLEYBOLL Sollentuna VK har haft en trög säsongsinledning. Laget har halkat efter topptrion och ligger efter åtta matcher på en femte plats, tio poäng...

Bonuspoäng för Vallentuna – hakar på topplagen

HOCKEY Det skulle var en given seger för Vallentuna borta mot Segeltorp, sett till tabellen. Nu lever alla matcher sitt egna liv och lagen...

Hej alla besökare


STÖD NORRORTSSPORTENS BEVAKNING

Vill ni att bevakningen av den lokala sporten ska bli ännu bättre? 

Stöd Norrortssportens arbete och swisha valfritt belopp till: 123 577 09 12

TACK!

 

This will close in 20 seconds