22.1 C
Stockholm
onsdag, juli 24, 2024
HemRoslagssportenSummering av helgens fotboll

Summering av helgens fotboll

Publicerad:

Liknande artiklar

UPPGIFTER: Täby FK sparkar tränaren och sportchefen

FOTBOLL Säsong 2024 har varit tuff för Täby FK:s...

Sollentuna chanslösa – tredje raka förlusten

FOTBOLL Det var ingen rolig fredagskväll för Sollentuna FK....

SDHL:s trotjänare spelar i SDE – oklart med Löwenhielm

HOCKEY Drygt en vecka till midsommar och kanske ytterligare...

Hallsta fast i botten av tabellen

ROSLAGSSPORTEN Säsongens sjunde förlust blev ett faktum under måndagskvällen...

IFK Stocksund gav svar på tal – behövde bara en halvlek

FOTBOLL IFK Stocksund behövde bara en halvlek i hemmamatchen...

Fotboll: Samtliga tre lag som vi följer på Sport Mitt I Roslagen kryssade i helgen där både Häverödals Damer och IF Ferro tappade ledningar sent i matcherna 

På lördagen tog Hallsta IK hemma emot tabelltvåan IF VP Uppsala i division 5 södra serien där gästerna inledde bäst och tog ledningen efter kvarten spelad vilket stod sig halvleken ut. I den andra halvleken kunde Hallsta kvittera efter nick på en hörna i den 56e minuten. Båda lagen hade lägen att avgöra och där gästerna var närmast med två ram träffar. 

Under söndagen spelades två matcher på Lundåsvallen där Häverödals damer var först ut i division 3 Upplands serien då man tog emot Upsala IF 2. En match dör hemmalaget skaffade sig en 2-0 ledning i halvtid efter två sena mål. I den andra halvleken reducerade Upsala redan i den 46e minuten men med nio minuter kvar var Häverödals åter i tvåmålsledning 3-1 och på väg mot en liten skräll. Dock skulle gästerna med två snabba mål i 85e och 86 minuten fär sista ordet och matchen slutar 3-3. 

Sist ut var IF Ferro som tog emot Rö IK2 di division 7 östra. Efter en mållös första halvlek var det gästerna som inledde målskyttet redan i inledningen av den andra akten. Ferro skulle dock vända matchen till sin fördel och 2-1 stod sig till klockan stod på 90+1 när gästerna kvitterade och därmed kunde vi summera denna helg med att samtliga våra tre lag kryssade. 

Foto Bosse Andersson 

Nyhetsbrev

- Få senaste nytt direkt på mailen

- Missa inga tävlingar eller utlottningar

- Följ dina favoritlag i norrort

Senaste nyheter