19.9 C
Stockholm
torsdag, maj 30, 2024
HemPLUSÅrets Rookie klar för Täby FC - ”Nå mina framtida mål och...

Årets Rookie klar för Täby FC – ”Nå mina framtida mål och utvecklas maximalt”

Publicerad:

Liknande artiklar

Flera spelare lämnar Brödernas – ”Aldrig roligt att gå skilda vägar”

SILLY HOCKEY Brödernas fick en tuff resa i kvalserien...

Skånela bryter med damhuvudtränaren

HANDBOLL Säsongen för Skånelas damer har varit allt annat...

SILLY SEASON: Lagbygget verkar stannat upp

HOCKEY Om drygt två månader (i augusti) kliver hockeylagen...

Väsby värvar allsvensk back – ”skridskostark och spelskicklig back”

HOCKEY Väsby har varit ute på spelarmarknaden. Nu har...

KLART: Backtalangen lämnar Sollentuna FK

FOTBOLL Sollentuna FK fostrade backklippan lämnar klubben för nytt...

INNEBANDY Efter två mellan säsonger för Täby FC går man all in till kommande säsong. Laget har spetsat till sin offensiv ordentligt – man har signerat årets rookie.
–Jag vet att Täby har bra förutsättningar för att jag ska kunna nå mina framtida mål inom innebandyn samt utvecklas maximalt, säger årets rookie i pressmeddelandet.

Täby gjorde under förmiddagen klart med sitt första nyförvärv till nästa säsong. Hon har varit Åkersberga trogen och var deras klart bäste poänggöraren den gångna säsongen. Med 30 mål och 20 assist hamnade forwarden på en femte plats i den totala poängligan.

För någon veckan sedan blev hon även utsedd till årets rookie i SSL. Nu kommer Hanna Nordstrand dra på sig Täby FC:s tröja.

–Jag har valt att spela i Täby FC då jag kommer bo kvar i Stockholm och jag vet att Täby har bra förutsättningar för att jag ska kunna nå mina framtida mål inom innebandyn samt utvecklas maximalt som spelare, säger Hanna Nordstrand i pressmeddelandet klubben skickade ut och tillägger:
– Mina mål med kommande säsong är att vi ska ta oss så långt som möjligt. Vi har förutsättningar att ta oss hela vägen, men det krävs mycket utav oss alla men jag tror att alla är villiga att lägga ned den tid det tar och bidra med allt man kan för att nå målet. Att ta sig till en SM final har jag alltid drömt om och nästa säsong känns det helt plötsligt möjligt.

FOTO: Keith Rönnberg/ImageBlue AB

Kenneth Andersson
Kenneth Andersson
Ansvarig utgivare, Reporter & Skribent
1,428FansLike
512FollowersFollow
37SubscribersSubscribe

Nyhetsbrev

- Få senaste nytt direkt på mailen

- Missa inga tävlingar eller utlottningar

- Följ dina favoritlag i norrort

Senaste nyheter