HOCKEY SDE:s damer hade fått matchvila i 12 dagar...

Vallentuna tappade 2–0 mot bottenlaget

HOCKEY Spelidén för Vallentuna verkar ha kommit av sig...

Ny storförlust för Wings

HOCKEY Det har varit en berg-och dalbane säsong så...

FOTBOLL IFK Stocksund fick en rivstart mot överraskningslaget Boden. Straffmål efter tre minuter. Det förvandlades dock till andra hemmaförlusten.

I bortamatchen, förra helgen, mot Piteå kom den historiska trepoängare för Stocksund i ettan när man vann med 3–2.

Nykomlingarna IFK Stocksund har inte haft fördel av hemmaplan – nollade mot IF Karlstad i premiären.

Under söndagen klev man för andra gången denna säsongen in på sin hemmaarena, när Boden kom på besök.

Nollade skulle man inte bli denna gången. För i matchens tredje minut fick laget en straff tilldömd sig efter att bollen tagit på handen på en motståndare. Kyligt satte Majkel Bagir bollen i mål.

Boden, som varit överraskningslaget så här långt i ettan, rivstartade andra halvleken och fick efter drygt fem minuter spel utdelning.

Stocksundsgänget skapade en del målchanser utan att få bollen i mål. I stället kontrade Boden och med ett perfekt passningsspel gjordes ledningsmålet med fyra minuter kvar av ordinarie tid.

Nu väntar en ny resa, dock inte lika långt, där färden går till Östergötland för att möta Motala AIF.