Senaste Nyheterna:

Walfridssons fullträffar blev Väsbys segervapen mot Wings

HOCKEY Under onsdagskvällen spelade Brödernas/Väsby näst sista hemmamatchen i...

Stockholmsderby – då trivs SDE

HOCKEY SDE har haft en tuff november. Fyra raka...

Sollentuna VK agerar efter trög start – sparkar herrtränaren

VOLLEYBOLL Sollentuna VK har haft en trög säsongsinledning. Laget...

Tipsen du vill ha när du bettar på ishockey

För nybörjare är det ofta allt annat än lätt att förstå bettingvärlden. När du väl har en förståelse för branschen finns det alltid nya saker att tänka på så att du kan placera dina insatser mer strategiskt. Det är naturligtvis ett stycke pågående arbete, men det behöver faktiskt inte vara så himla avancerat.

Vi har gjort en grundlig analys av olika tips och tricks som delas av olika bettingexperter

för att samla den viktigaste informationen i en lättöverskådlig lista här. Allt för att hjälpa dig att förbättra dina bettingfärdigheter utan allt det krångel som det annars kommer med. Varför göra det svårare än det är?

Jämför alltid, med betoning på alltid, oddsen!

Det finns inget viktigare tips att dela med oss av än att du alltid bör jämföra oddsen som erbjuds av olika bettingsajter innan du placerar ett bet. Detta har i sig inget att göra med själva registreringsprocessen. Därför är det fördelaktigt om du kan registrera dig på en bettingsajt utan att först behöva göra en insättning. Då kan du ha ett konto på olika plattformar utan att behöva betala extra för det. I stället är det viktigare att se till att du får de mest spelvärda oddset innan du lägger en insats med dina egna pengar på en hockeymatch. 

Det sköna här är att du inte behöver göra det manuellt själv. Plattformar som Bettingsajter.se jobbar nämligen med just detta. Här finner du en lista över svenska operatörer som erbjuder odds på ishockey, men inte nog med det så rankar de också operatörerna efter faktorer så som mest konkurrenskraftiga odds. Därför, när du jämför operatörer och deras odds, säkerställer du att du får mest valuta för pengarna.

Det finns inget sådant som för mycket kunskap

Det kanske låter som en klyscha, men man kan aldrig vara för bekant med en hockeyklubb eller en spelares prestationer. Åtminstone inte när det kommer till betting. Naturligtvis är betting en variant av hasardspel, så det finns ingen garanti för att dina kunskaper på något sätt kommer att leda till framgång. 

Utfallet beror till viss del på tur, men oftast beror det på lagens strategier och hur bra de presterar på själva matchdagen. Och för att beräkna detta kan du naturligtvis förlita dig på vad andra experter skriver och hur deras analyser ser ut, men det bästa är att lära känna klubben och spelarna på egen hand. 

Detta kan du göra genom att streama tidigare matcher och notera varje lags och spelares styrkor respektive svagheter för att bättre kunna förutse framtida resultat. Men så kan ju resultaten bli annorlunda än man trodde ibland, som när Vallentuna slog Huddinge efter en period med motgångar.

Ge dig inte in i bettingvärlden med en ansvarslös attityd

Spel om riktiga pengar bör tas på stort allvar från början, annars riskerar du att utveckla spelproblem som kan orsaka förödande konsekvenser. Om du inte redan har en ansvarsfull attityd gentemot spel bör du avstå från att spela helt och hållet. Om du känner att du har ansvaret på plats rekommenderar vi att du sätter gränser för ditt spelande och att du inte är generös med dessa gränser för din egen och de i din omgivnings skull.

 

Senaste

Walfridssons fullträffar blev Väsbys segervapen mot Wings

HOCKEY Under onsdagskvällen spelade Brödernas/Väsby näst sista hemmamatchen i...

Stockholmsderby – då trivs SDE

HOCKEY SDE har haft en tuff november. Fyra raka...

Sollentuna VK agerar efter trög start – sparkar herrtränaren

VOLLEYBOLL Sollentuna VK har haft en trög säsongsinledning. Laget...

Bonuspoäng för Vallentuna – hakar på topplagen

HOCKEY Det skulle var en given seger för Vallentuna...
spot_img

Trendar Just Nu

Runnemo och Glasberg lämnar IK Frej Täby

SILLY SEASON – Stommen som fanns i Frej Täby...

5 egenskaper de bästa fotbollsspelarna har gemensamt

Det räcker inte med att ha kontroll över hur...

KLART: Lämnar Väsby – klar för division 2-klubb

HOCKEY Konkurrensen i Väsby Hockey har hårdnat - speciellt...

Håller damfotboll på att bli lika stor som herrfotboll?

Damfotboll växer sig allt större efter att länge ha...

Därför slutade Anders Rylander som ordförande i Stocksund: ”Hade inget annat val”

FOTBOLL Förra veckan meddelade Anders Rylander att han avgår...

Walfridssons fullträffar blev Väsbys segervapen mot Wings

HOCKEY Under onsdagskvällen spelade Brödernas/Väsby näst sista hemmamatchen i grundserien. Wings var motståndet som dessvärre fick känna på hemmalagets framfart under grundserien.–Vi börjar hitta...

Stockholmsderby – då trivs SDE

HOCKEY SDE har haft en tuff november. Fyra raka förluster. Men den gångna veckan har laget spelat två stockholmsderbyn, där man först vann mot...

Sollentuna VK agerar efter trög start – sparkar herrtränaren

VOLLEYBOLL Sollentuna VK har haft en trög säsongsinledning. Laget har halkat efter topptrion och ligger efter åtta matcher på en femte plats, tio poäng...

Hej alla besökare


STÖD NORRORTSSPORTENS BEVAKNING

Vill ni att bevakningen av den lokala sporten ska bli ännu bättre? 

Stöd Norrortssportens arbete och swisha valfritt belopp till: 123 577 09 12

TACK!

 

This will close in 20 seconds