FOTBOLL Bollstanäs SK, Täby FK och Sollentuna FK fick med sig poäng i helgens tionde omgång. Dessutom höll de tre målvakterna även målnollan.

Täby FK hade en kämpig inledning av säsongen och låg länge i botten av tabellen. Sakta men säkert har poängen trillat in och laget har avancerat uppåt i tabellen. I helgen blev det en klar 3–0 seger mot Skutskärs IF FK. När drygt halva första halvlek hade avverkats så hade Täby gått upp i en 2–0 ledning genom Lucinda Ernst Barnard.

Matilda Ekerberg avslutade målgörandet genom att fastställa slutresultatet i den 68:e matchminuten.

En match återstår innan laget tar en välbehövlig semester, den spelas dagen innan midsommar mot Sandviken.

Sollentuna FK hade fyra matcher utan förlust när man fick besök av Gefle under söndagen. Lägg där till att laget endast släppt in ett mål i dessa matcher.

När sista hemmamatchen för vårsäsongen blåstes av hade ytterligare en målnolla hållits, laget sjätte totalt, då matchen slutade 0–0. Sista matchen för vårsäsongen blir under torsdagen, då man möter Gideonsbergs IF.

Bollstanäs SK har styrt segertåget sedan säsongen startade – 7 segrar, 2 oavgjorda och inga förluster. Sista matchen innan semestern spelades i helgen, där anrika Kvarnsvedens IK stod för motståndet. Även om det inte blev någon klar seger så gjorde Upplands Väsbystjejerna vad man skulle. Emma Lundh såg till att BSK plockade med sig samtliga poäng, 1–0, och tar semester med 8 segrar och 26 inspelade poäng av 30 möjliga.

I återstarten 6 augusti spelar laget mot tabelltrean Västerås BK 30.

 

FOTO: Skärmdump svenskfotboll.se
FOTO: Skärmdump svenskfotboll.se
FOTO: Skärmdump svenskfotboll.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här