HOCKEY Alla Väsbyfans kan sluta drömma om en comeback av Johannes Nilsson. Hockeyäventyret kommer fortsätta utomlands.
–Ja jag kommer fortsätta spela utomlands, vart vet jag inte än men är riktigt taggad, säger Johannes Nilsson.

Tidigare Väsbyspelaren Johannes Nilsson valde Vita Hästen till den gångna säsongen. Men väl där blev det inte som han tänkt sig.
– Det var ganska turbulent och rörig måste jag säga. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig först i Vita Hästen. Det var en del saker som hände runt mitt privatliv som gjorde att jag inte mådde så bra vilket ledde till att jag inte spelade min bästa hockey, säger Johannes Nilsson om sin korta sejour i Vita Hästen och tillägger:
– Sen som jag sagt tidigare var det en del saker i klubben jag inte riktigt var nöjd med och som jag inte kunde stå bakom därav att bröt jag mitt kontrakt.

Hockeyäventyret för Nilsson fortsatte utomlands, till Frankrike.
– När jag kom dit hade jag knappt varit på is på en månad så de va ganska tufft de första veckorna. Men sen kom jag in i det mer och tyckte jag avslutade på ett bra sätt även fast vi åkte ut i kvartsfinalen.

Den franska klubben meddelade om att den tidigare väsbyspelare inte fick fortsätta i Chamonix, vilket också var ett väntat besked.
–Ja det var ganska väntat, trivdes bra där vid bergen men kände ganska snabbt efteråt att jag ville vidare på nytt äventyr.

Vill du fortsätta utlandsäventyret?
–Ja jag kommer fortsätta spela utomlands, vart vet jag inte 100% än men är riktigt taggad på att hockeyn ska dra igång igen!

Om inte, har du någon dialog för en återkomst i Väsby?
–Nej inte i nuläget då Tom vet om att jag vill fortsätta spela utomlands.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här