HOCKEY Säsongen för Väsby kommer att analyseras – när den är över. I går spelade laget sista hemmamatchen för en tid framöver och sportchefen Tom Tärnström tackade Väsby supportrarna i ett inlägg på deras facebooksida.
– ”Denna säsongen har inneburit Väsbys näst bästa säsong på närmre 15 år”, skriver Tom Tärnström.

Nu är det bara en match kvar för Väsby Hockey denna säsongen, borta mot HC Dalen.

I går lyckades man inte fullt ut att ställa till det för Nybro Vikings, som är med och fightas om en plats till Hockeyallsvenskan. Det blev till slut 4–7 till smålandsgänget.

Timmar efter att matchen var färdigspelad lades ett facebookinlägg upp på ”Väsbys Hockey Supportergrupp av klubbens sportchef Tom Tärnström, där han riktar ett stort tack till samtliga som stöttat Väsby denna säsongen.

Inlägget i sin helhet:

Nu när sista hemmamatchen är spelad så vill jag vill passa på att säga STORT tack till er alla supportrar för denna säsong!!

Det har inte alltid gått på räls men likväl har denna säsong inneburit Väsbys näst bästa säsong på närmre 15 år, något vi med lite perspektiv ska vara stolta över. Det finns dock självfallet saker vi tar med oss som behöver göras bättre för att kriga om den Allsvenska platsen hela vägen in nästa år. Arbetet kring det har redan startat och flertalet spelare från nuvarande trupp samt även utifrån är klara för kommande säsong.

Nu tar vi ett välförtjänt brake från hockeyn i några månader men jag längtar redan till ett kokande Vilunda nästa säsong. Då strävar vi vidare framåt och uppåt – Vilda Väsby ger sig aldrig och kommer alltid tillbaka starkare!!”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här