SILLY SEASON Vallentunas tränarduo Österblom/Kullerback lämnar. Enligt uppgifter till Norrortssporten kommer tidigare Viggbyholmstränaren Tim Johansson-Bräck ta över.

Vallentuna Hockey var bara målskillnad att ta sig till ett playoffspel i hockeyettan. Nu har laget påbörjat nästa säsongs bygge av laget. En sak, som lokaltidningen Vallentuna Nya var först med att skriva, var att tränarduon Mikael Österblom och Magnus Kullerback inte kommer leda laget.

–Vilka som ersätter är en mycket bra fråga. Vi har ett avtal, vill ha en långsiktig lösning över tre år, men har ingen påskrift. Mer kan jag inte säga, sade genaral manager Patrik Stolt till Vallentuna Nya.

Uppgifter till norrortssporten säger att Vallentuna har gjort klart med ny tränare. Det ska vara Viggbyholms tidigare tränare som denna säsongen tränade Spånga IS, Tim Johansson-Bräck.

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här