HOCKEY Att Väsbys skulle ta sig till allettan var det ingen som tvivlade på. Även om det fanns lite motgångar i inledningen av säsongen. Men efter fem raka seger i november har laget på nytt hamnat i lätt motvind. Förlusten mot serieledande Hudiksvall, 5-3 i hemmaborgen Renew Arena i fredags, var det under söndagen dags för ny match – borta mot Strömsbro som vann senaste mötet 5-2. Och det vill sig inte nu heller. Ny förlust – denna gången med 2-1.
Väsby kan, när grundserien summeras på onsdag, bli som bäst 3:a och sämst 5:a. Seger, under ordinarie tid, hemma mot Visby/Roma behåller laget sin tredje plats, det gör också att Gotlänningarna inte tar sig till allettan.

FOTO: Mikael Einarsson/Väsby Hockey

FOTO: skärmdump swehockey.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här