HOCKEY Gruset i maskineriet har varit påtagligt för Wings. Senaste matchen lyckades man få bort den och laget fick njuta av segerkaramellen. Men till sista grundseriematchen var dock gruset tillbaka – dessvärre – och segerkaramellen försvann.

Efter 4-3 segern mot jumbolaget Segeltorp hade Wings fått smaken på segerkaramellen efter sex raka förluster.

Men smaken skulle visa sig inte sitta i allt för länge.

I går kväll (läs onsdagskväll) var det dags att knyta ihop grundserien, där seriesegrarna Hudiksvall kom på besök till Pinbackshallen, i Märsta. Och det blev uppförsbacke efter första perioden – 2-0 till gästerna. En reducering i mittperiod, i powerplay, gav förhoppningar till nya triumfer. Detta avtog en aning när Hudiksvall gjorde 1-3.

Men hoppet är det sista som överger. Det slog Christian Blomqvist fast vid när han med 15 sekunder kvar av perioden gjorde 2-3.

Nu har Hudiksvall bevisat att man varit svårslagna genom hela grundserien, så även denna kvällen. 7:48 in i period tre kom 2-4-målet. Även om Wings fick möjligheten i slutskedet, i numerärt överläge, att göra spänning i match blev det inga fler mål.

Wings segerkaramell försvann lika fort som den kom in omklädningsrummet. Nu väntar vårserien för Märstagänget.

FOTO: skärmdump swehockey.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här