HOCKEY Väsby går in i slutfasen av försäsongen. Två matcher mot Huddinge, seriekonkurrenter, står på agendan. Den ena avgjordes under söndagen – där Calle Åsell blev tvåmålsskytt som dock blev betydelselöst.
Svajig insats – märks att vi har en del att lära om vårt spel, säger Åsell till Väsbys egna webb-tv.

Om en vecka släpps pucken för att dra i gång ATG-hockeyettan serien. Väsby är i sluttampen av försäsongen, där två matcher mot Huddinge återstår. Den ena avgjordes under söndagseftermiddagen i hemmaborgen Renew Arena.

Efter en mållös första period satte Calle Åsell takten och efter bara 29 sekunder hade han gjort matchens första mål. Kort efter fick Huddinge chansen i powerplay som man tog tillvara på och kvitterade.

I tredje visade Huddinges andra femma att man vill vara med i målprotokollet. 4:23 in i perioden hade laget vänt till en ledning – 2-1. Knappt tre minuter senare var det dags igen för samma femma. Enda skillnaden var namnet målskytten – Sebastian Frantz istället för Filip Pilö.

Väsbys lagkapten, Åsell, fick avsluta målskytte genom att putsa till slutresultat till 2-3.

–Svajig insats – märks att vi har en del att lära om vårt spel. Vi gör det inte till hundra procent. Det mesta handlar om en inställningsfråga, säger Åsell till Väsbys egna webb-tv och tillägger:
–Helt klart en besvikelse sett över 60 minuter, men det finns några små ljusglimtar som vi tar med oss.

FOTO: skärmdump swehockey.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här