SILLY SEASON Det ryktas om att forwarden Calle Åsell är på väg tillbaka till Väsby Hockey. Om detta skulle var sant så kan det bli en av Hockeyettans toppvärvning – men enligt forwarden finns flera valmöjligheter.
En del klubbar i HA och sökt lite utomlands om jag väljer att göra en sådan resa, säger Calle Åsell till norrortssporten.se.

2016/17 var Calle Åsell, 27, en spetskompetens för Väsby Hockey – 29 poäng på 33 matcher. Det gjorde att Västervik plockade in honom under fem matcher. Säsongen efter, 2017/18 blev Åsell klar för IK Pantern. Där han spelade under två säsonger. Sedan gick flyttlasset uppåt landet och Almtuna. Där han varit de två senaste säsongerna.

Nu ryktas det om att den 27-årige forwarden skulle vara påväg tillbaka till Väsby igen. Något han själv inte kan kommentera i dagsläget.
– Jag kan dessvärre inte kommentera de på grund av olika omständigheter.

Om det nu skulle bli Väsby nästa säsong. Vad är det som fäller avgörande i ditt val och hur mycket kontakt har du haft med Väsby sedan du lämnade laget?
–Väsby är alltid ett alternativ för mig och har såklart pratat med Tom, som jag har gjort alla andra säsonger.

Har du haft dialog med många klubbar inför denna säsongen?
–Har pratat med en del klubbar i HA (Hockeyallsvenskan) och sökt lite utomlands om jag väljer att göra en sådan resa. Vi får helt enkelt se vart jag hamnar till hösten.

Hur ser du dig som spelare efter ha blivit en etablerad spelare i hockeyallsvenskan de 4  senaste säsongerna?
–Tycker att jag har hittat de jag är bra på i HA, framförallt de defensiva arbete. De jag vill utveckla nu är mitt offensiva spel och få chansen att få göra de också.

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här