INNEBANDY Täby FC vänder ögonen utanför Sverige för värvning av spelare till damtruppen. I helgen meddelade klubben att man knutit sig an en slovakisk poängdrottning – som huserat i den tjeckiska ligan och blev mästare under den gångna helgen.

Det har talats om en mindre spelarflykt från Täby FC. Men tittar man på lagbygget så har klubben officiellt meddelat ett par kontraktsförläningar och ett par nyförvärv.

Senaste nyförvärvet presenterades i helgen. Det är den slovakiska poängdrottningen – Michaela Sponiarova. En forward som huserat i den tjeckiska ligan och varit i toppen av den totala poängligan.

Sponiarova hamnade tillslut på en andra plats med totalt 55 poäng. Dessutom blev hennes klubb, Vitkovice, Tjeckiska mästare under den gångna helgen.
– Efter att börjat titta på Micha under våren har vi fått möjlighet att se henne vid flera tillfällen och är otrolig glada att vi äntligen är i mål. En stark forward med bra fart som gärna rör sig i obekväma ytor och att hon väljer spel med Täby FC är något vi är mycket glada för, säger Täby FC:s sportchef Robin Andersson till hemsidan.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här