23.4 C
Stockholm
söndag, juli 21, 2024
HemÖVRIG SPORTPoirier vs McGregor 2 ingår inte i Viaplays sportpaket

Poirier vs McGregor 2 ingår inte i Viaplays sportpaket

Publicerad:

Liknande artiklar

UPPGIFTER: Täby FK sparkar tränaren och sportchefen

FOTBOLL Säsong 2024 har varit tuff för Täby FK:s...

Sollentuna chanslösa – tredje raka förlusten

FOTBOLL Det var ingen rolig fredagskväll för Sollentuna FK....

SDHL:s trotjänare spelar i SDE – oklart med Löwenhielm

HOCKEY Drygt en vecka till midsommar och kanske ytterligare...

Hallsta fast i botten av tabellen

ROSLAGSSPORTEN Säsongens sjunde förlust blev ett faktum under måndagskvällen...

IFK Stocksund gav svar på tal – behövde bara en halvlek

FOTBOLL IFK Stocksund behövde bara en halvlek i hemmamatchen...

MMA-superstjärnan Conor ”The Notorious” McGregor är tillbaka för en revansch mot den gamla rivalen Dustin Poirier den 23 januari 2021. Detta är ett kärt återseende du inte bör missa, galan kan ses live på Viaplay – men dock endast som PPV.

McGregor, som slog Poirier vid UFC 178 i september 2014, ska nu återvända till oktagonen för första gången på ett år. Om man vill spela på sport så är detta en bra jämförelsesida som listar de olika bettingsajterna.

”The Notorious” blixtknockade Donald Cerrone i januari förra året på bara 40 sekunder i sin comebackkamp efter hans dramatiska nederlag mot Khabib Nurmagomedov i oktober 2018. Coronaviruspandemin avbröt McGregors planer för resten av 2020 och han blev så frustrerad att han twittrade att han skulle gå i pension.

32-åringen har antydit boxningsstrider mot Manny Pacquiao och Floyd Mayweather men MMA-fans får snart se honom göra det han gör bäst. Varje gång Conor McGregor boxas så skapar han ett buzz som ingen annan UFC-fighter tidigare uppnått. Och när han förbereder sig för sitt UFC 257-huvudevenemang den 23 januari mot Dustin Poirier, så handlar detta buzz om hur stark McGregor har sett ut i några av hans senaste inlägg på sociala medier.

Poirier förlorade också mot Khabib, 2019, men har gjort anspråk på ett antal fina segrar sedan hans nederlag mot McGregor och är en mycket bättre boxare nu. Poirier och McGregor är nu redo att mötas igen i en returmatch på Fight Island utanför Abu Dhabi och vi alla är förväntansfulla för att se vad kampen erbjuder. Poirier vs McGregor blir således huvudnumret på UFC 257 – Svenska tittare kan se galan live på Viaplay som pay-per-view.

Poirier vs McGregor 2 ingår alltså inte i Viaplays sportpaket. Viaplay lyfter ibland ut specifika sportevenemang från sitt sportpaket för 399 kr/månad och erbjuder kunderna istället att köpa de extra attraktiva sportevenemangen som PPV, något som de gjort gällande Poirier vs. McGregor.

FOTO: Pixabay

Nyhetsbrev

- Få senaste nytt direkt på mailen

- Missa inga tävlingar eller utlottningar

- Följ dina favoritlag i norrort

Senaste nyheter