HOCKEY Coronaviruset drar över som en storm. Flera hockeylag i norrort har fått paus verksamheten på grund av detta. I dag meddelande Väsby Hockey att laget göra det.

Fler och fler hockeylag har fått spelare med konstaterat Covid-19. Detta gör att flera hockeylag i norrort pausar sin verksamhet för att få stopp på smittspridningen.

Väsby har under måndagen gått ut i ett meddelande på sin hemsida att smittan kommit in i laget. En spelare har konstaterats ha viruset.

Väsby Hockeys A-lag har drabbats av ett bekräftat fall av Covid-19 i truppen samt även flertalet misstänka fall med symptom i och runt laget. Samtliga spelare och ledare har testats under gårdagen och i väntan på provsvaren pausar vi verksamheten.”, skriver klubben i meddelandet.

På onsdag ska Väsby spela borta mot Modo samt fredag borta mot Timrå. Men i dagsläget vet man inte om dessa kommer att spelas eller senareläggas.

– Hur det blir med veckans matcher är något vi för dialog med förbundet om och vi får återkomma i frågan så fort vi vet mer och får en klarare bild över situationen, skriver klubben.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här