HOCKEYALLSVENSKAN Väsby har dragit norr över. Det väntas ett jumbomöte, där Upplands Väsbygänget besöker Örnsköldsvik, för att ta sig an anrika MODO.
– Tillbringa lite tid tillsammans, sätt ihop gruppen och hitta sätt att vinna båda matcherna, säger Lubomir Fetkovic till klubbens hemsida.

Det är verkligen en ödesmatch som väntar för Väsby. Laget är ute på en minitour till Norrland. Först ut på denna resa väntar MODO, som återfinns tabellplaceringen över Väsby – 13:e. Ett jumbomöte, där poängen är otroligt viktiga.

För Väsbys del gäller det att ta häng på lagen ovanför dem så att poäng avståndet inte blir större. Just nu tre poäng upp till MODO.

– Vi ska spela enligt vår spelplan hela 60 minuter. Gör de små sakerna rätt samt håll sig disciplinerad. Då är jag säker på att målen kommer, säger Lubomir Fetkovic till klubbens hemsida, som inför matchen mot MODO har gjort ett mål och en målgivande passning i allsvenskan, och slovaken tror att laget kommer vända den negativa trenden nu.
– Vi tog bara en poäng från de senaste sex matcherna, så det är dags för oss att vända fartyget och gå vidare på det sätt vi vill.

Noterbart är att Väsby saknar fyra spelare – Johan Lorraine (skadad) Christoffer Gozzi (sjuk) samt Viktor Åström och Gabriel Österberg.

Nedsläpp mot MODO sker 19:00 onsdagkväll. På fredag spelar laget mot tabelltvåan Timrå, även denna matchen har nedsläpp 19:00. Matcherna livesänds via Cmore.se

FOTO: Keith Rönnberg /ImageBlue

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här