FOTBOLL Rekryteringarna inför säsong 2021 pågår för fullt i norrorts fotbollsklubbar. En av dem är Vallentuna BK. Nu meddelar klubben att man värvat Brottbys herrseniortränare – för deras U-19.

Succétränaren från Brottby SK, som var högst delaktigt i klubbens framgång till att klubben klev upp i seriesystemet till säsong 2019 – division 3. Dessvärre höll det bara en sejour och laget fick förvisa sig till division 4 igen efter att ha blivit jumbolag.

Nu har han, Navid Haque, valt att gå vidare i sin tränarkarriär och kommer till nästa säsong vara huvudtränare för Vallentuna BK:s U19-lag.
– Jag ser verkligen fram emot att få jobba med ambitiösa juniorer och försöka hjälpa dem i deras utveckling som spelare och individer. Tillsammans är målsättningen att vi ska skapa något bra och jag tror att jag med mina erfarenheter och kunskaper kan bidra till gruppen. Dessutom vill jag även hjälpa spelarna under de här sista junioråren att förhoppningsvis ge dem de verktyg de behöver för att sedan ta steget till seniorfotboll, säger han till klubbens hemsida.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här