HOCKEYETTAN Poängen är lätträknande för Sollentuna HC. Tre poäng efter tre matcher. Där seger kom i just omgång tre – en skrällvinst mot favoriterna Hudiksvall – 1-0. Men segerkaramellen fick inte vara länge.

Inledandet av säsongen för Sollentuna HC har inte varit en dans på rosor. Det började med två nederlag, 2-6 mot Visby och sedan 2-3 mot Nyköping. Sedan skällde man och tog säsongens första 3-poängare – 1-0 mot toppfavoriterna Hudiksvall – i hemmaborgen SVEAB Arena under fredagskvällen.

Men denna segerkaramell fick dock inte vara under någon längre period. Redan under söndagseftermiddagen, alltså två dagar efter segern, var den som borta. Laget drog några mil väster ut för att möta Enköping.

Antingen hade Sollentunagrabbarna matchen mot Hudiksvall kvar i benen eller så hade man inte klivit av bussen. För efter första perioden hade hemmalaget roffat åt sig en 3-0-ledning. Även om forwarden Emil Broed reducerade till 3-1 så var Enköping det bättre laget sett över 60 minuters hockey, där man fastställde slutresultatet 4-1 med tio minuter kvar av period tre.

FOTO: Skärmdump swehockey.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här