HOCKEYALLSVENSKAN Åtta matcher har Väsby gjort i hockeyallsvenskan denna säsongen. Två segrar har det blivit. Nu väljer klubben att förstärka truppen på forwardsidan.
Ger oss en extra dimension med sin erfarenhet från spel på högsta nivå samt med sin skicklighet, säger klubbens sportchef Tom Tärnström om sitt senaste tillskott till truppen.

Väsby har haft det jobbigt i inledningen av hockeysäsongen i hockeyallsvenskan. Det har hunnit bli 13 mål framåt. Laget har dock bara tagit två segrar – hemma mot AIK och borta mot Västervik.

Nu har sportchefen Tom Tärnström sett över spelarmarknaden på nytt och funnit en spelare som ska spetsa till truppen. Dessutom ska han bidra med mer erfarenhet från hockeyallsvenskan.

Det handlar om Tobias Lindberg,25, som förra säsongen spelade för konkurrenten Timrå. Där blev det 33 matcher och han gjorde 15 poäng, fördelat på fem mål och tio assist.

– Det känns väldigt bra att Tobias väljer spel i Väsby för resten av säsongen. Han kommer ge oss en extra dimension med sin erfarenhet från spel på högsta nivå samt med sin skicklighet, säger klubbens sportchef Tom Tärnström till deras hemsida.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här