HOCKEY Under torsdagskvällen lades de sista pusselbitarna i lagbygget för Vallentuna Hockey. På pressträffen presenterades tre förlängningar samt en poängstark forward från en klubb i hockeyettans södra serie.

Vallentuna Hockey kallade via Facebook till en presskonferens inne i deras hemmaborg. Där presenterades tre kontraktsförlängningar: Lucas Paulsson, Wilhelm Stoor samt Andreas Paulsson (pappa till Lucas).

I slutet av konferensen presenterade klubben även det sista nyförvärvet, nämligen Alex Ek, 23, forward.
– Det är en kanonförstärkning, otroligt spelskicklig. Men framförallt tycker jag att han nästan den bäste forward både bakåt och framåt, säger huvudtränaren Mikael Österblom om sitt senaste tillskott.

Forwarden själv ser framemot att spela i Vallentuna-tröjan.

– Stora beslutet att jag hamnade här är Micke (Österblom, tränaren). Sättet som man ska spela denna säsongen är såsom jag vill spela och träna, säger Alex Ek.

Alex Ek har huserat i Nybro Vikings de tre senaste säsongerna i hockeyettans södra serie. Där det blev totalt 74 poäng på 104 matcher.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här