FOTBOLL I helgen drar ettanfotbollen i gången igen. Silly Season har varit i full gång och spelare har kommit och gått. En som lämnar serien är Sollentuna FK:s forwarden Brwa Pishdari.
Jag önskar alla som jobbar i klubben all lycka, dags för nya äventyr, skrev Pishdari i ett inlägg på sitt instagramkonto.

Det blev tre och ett halvt år för forwarden Brwa Pishdari, 25, i Sollentuna FK-tröjan. Efter att ha haft svårt att ta en plats i startelvan denna säsongen, lade han under gårdagen (tisdag) ut på sitt instagramkonto texten:

Jag vill tacka Sollentuna för de senaste 3.5 åren. Jag har växt och lärt mig så otroligt mycket och jag lämnar med tungt hjärta. Jag önskar alla som jobbar i klubben all lycka, dags för nya äventyr”.

Efter texten hade forwarden hashtaggat – #jagkommeraldrigslutamedfotboll samt #sålugnadig

 

Klar för division 2-klubb

Timmar efter det första inlägget kom så en blid med 25-åringen där han stod med en Karlbergs-tröja på sig och texten:
-”Dags för en ny utmaning, Karlbergs BK ska upp till ettan, hörs i oktober”

När Norrortssporten når Pishdari för en kommentar till varför han lämnar ettan-klubben, är han fåordig.
– Av respekt för mina gamla tränare kommer jag inte kommentera någonting.

Hans nya klubb är givetvis nöjd med tillskottet när man ska påbörja höstens omgångar.

– Det känns underbart att kunna välkomna Brwa till KB! Det är en välkänd profil inom Stockholmsfotbollen och att han väljer KB efter flera år som tongivande division 1 spelare är ett kvitto på att vår miljö och arbetssätt lockar mer än divisionstillhörighet. Med Brwa får vi in en målfarlig och genombrottsstark spelare som spetsar till konkurrensen på våra forwardspositioner. Dessutom är han en riktig glädjespridare på sidan av plan som alltid vill gruppens bästa, säger klubbens huvudtränare Douglas Jacobsen till deras hemsida.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här