FOTBOLL Det har blåst lite motvind för Sollentuna FK:s damer. Endast en seger på fem matcher, vilket gör att man är åtta i tabellen.
Nu agerar klubben, då serien denna säsongen enbart består av 11 omgångar.
Vi har haft en period med sämre resultat, detta kombinerat med att det enbart återstår sex matcher i serien gör att vi känner att det är rätt läge att agera nu, skriver sportchefen Louise Schillgard i ett meddelande på klubbens hemsida.

Den svenska damfotbollssäsongen 2020 har sett väldigt annorlunda ut. Eliten, OBOS Damallsvenskan och Elitettan, har ett tajt spelschema. Serierna under kommer bara att spela en enkelserie på elva omgångar.

Sollentuna FK har inlett trögt och med en seger, två oavgjorda och två förluster.
Och efter att laget bara fick med sig en poäng ifrån helgens möte med jumbon Valbo agerar nu klubben.
– Vi har haft en period med sämre resultat, detta kombinerat med att det enbart återstår sex matcher i serien gör att vi känner att det är rätt läge att agera nu. Jag och hela Sollentuna FK vill tacka Ben och Paul för den tid de varit i damlaget, de har verkligen lagt ner sin själ i att utveckla laget och bidra till klubbens utveckling, skriver sportchefen Louise Schillgard på klubbens hemsida.

De sex matcher som återstår kommer Jackie Bachteler att träna laget. Hon tar över redan idag (läs måndag)

Bachteler har på sitt tränar-CV bland annat varit assisterande i Hammarby. En klubb hon lämnade under sommaren 2019, för att bli huvudtränare för spanska klubben CF Badalona.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här