ELITETTAN Den tunga perioden fortsätter för Bollstanäs. Under augusti har man bara haft en seger på fyra matcher. Och ”gruset i maskineriet” verkade inte släppa i bortamatchen mot IFK Kalmar – fick åka hem poänglösa.

Augusti 2020 är en månad som Bollstanäs SK:s damer inte kommer lägga på minnet allt för länge. En riktigt dyster månad, en seger på de fyra matcher man spelat.
– Morön och Hammarby är för dagen tufft motstånd. Sunnanå klar vinst, men Allingsås borta är en klar missräkning prestationsmässigt, sade tränare Max Andersson inför bortamatchen mot IFK Kalmar.

När laget väl gjorde entre på Gröndals IP i Kalmar hade man i tanken att ”skrälla” mot ett etablerat Elitettanlag.
– Som tabellen ser ut idag, är de i princip avhängda från toppen, så kanske det ger oss en liten möjlighet till att skrälla, sade BSK-tränaren.

Nu blev det dock inte riktigt så. Hemmalaget vann i princip allt i statistikväg utom skott utanför mål, 3-3, och gula kort, 0-1.

Även gjorda mål vann Kalmar. Men bara med 1-0, då laget hade nio avslut – fem på mål samt 1 i målramen.

Uddamålsförlusten gjorde att Väsbytjejerna fick en tung resa tillbaka till stockholmsområdet. Men man har en möjlighet kvar att putsa till det usla resultat som blivit under augusti – fyra förluster och en seger – då Värmlandslaget Mallbackens IF Sunne kommer på besök där man har en revansch efter 1-0-förlusten i början av säsongen.

FOTO: BSK:s facebook

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här