HOCKEY Hemmaspöket hade verkligen satt skräck hos Sollentuna HC:s spelare. Men när tabelltrean Enköping kom på besök gav man svar på tal och kunde mota spöket – i alla fall tillfälligt.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”block” ihc_mb_who=”unreg” ihc_mb_template=”3″ ]

Segrar under ordinarie tid har verkligen lyst med sin frånvaro. Senast man fick jubla över en seger var 16 oktober – mot Segeltorp.

Därefter har det parkerat ett spöke i SVEAB Arena. I mångt och mycket har man inte haft marginalen på sin sida. Även en del slarv har funnits där.

I går, när tabelltrean Enköping kom på besök, ville man bevisa att man är ett lag att räkna med i fortsättningsserie i Hockeyettan.

Det blev en rejäl laginsats som gjorde att man efter första perioden hade en 2-0-ledning. Trots ett massivt tryck från gästerna, 5-13 i skott, lyckades Benjamin Johansson hålla tätt även i mittperioden. Mål blev det och det var Sollentunabacken Oscar Kellerstam som fick göra sitt första i denna fortsättningsserie.

Negativa hemmatrenden bruten

I tredje var det åter Sollentunas laginsats som visade att man bara skulle ta den där trepoängare. Enköping gjorde ett tappert försök att komma ikapp, genom att plocka målvakten. Men istället var det Sollentuna som skickade in pucken i tom kasse och tog den viktiga trepoängaren.

Därmed är den tunga negativa hemmatrenden bruten, vilket också gör att hemmaspöke, i alla fall tillfälligt, får hålla sig utanför SVEAB Arena.

[/ihc-hide-content]

Inte plusmedlem?

Bli det idag och läs allt på sajten samt se alla livesändningar

39 KR första månaden därefter 69 kr – ingen bindningstid!

Swisha till 123 577 09 12 (skriv er mailadress)

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här