11.7 C
Stockholm
lördag, juni 15, 2024
HemVeckans Tips & SpelTIPS och SPEL: Höga odds på hockeyfyrlingen

TIPS och SPEL: Höga odds på hockeyfyrlingen

Publicerad:

Liknande artiklar

SDHL:s trotjänare spelar i SDE – oklart med Löwenhielm

HOCKEY Drygt en vecka till midsommar och kanske ytterligare...

Hallsta fast i botten av tabellen

ROSLAGSSPORTEN Säsongens sjunde förlust blev ett faktum under måndagskvällen...

IFK Stocksund gav svar på tal – behövde bara en halvlek

FOTBOLL IFK Stocksund behövde bara en halvlek i hemmamatchen...

Säsongens tredje hemmamatch – Rospiggarnas lag

I morgon (tisdag) är det dags igen – tredje...

Täby FK tillbaka på ruta ett

FOTBOLL Efter två raka segrar för Täby FK. En...

SPELBLOGGEN Hockeyn är inne i slutskedet – upp till sju matcher återstår. Spelbloggen har ger er en fyrling som kan ge ett rejält tillskott i börsen – drygt 130 gånger insatsen.

I februari duggar det tätt med hockeymatcher. Serierna är inne i sista delen innan alla playoffer, kvalserier och slutspel ska spelas.

Onsdag erbjuder hockeyettan på rafflande fighter. Vallentuna går en tuff match till mötes – tabelltrean Borlänge. Väsby i sin tur jagar serieledning i allettan, där tabellsexan Lindlöven besöker Vilundahallen. I fortsättningsserien har båda norrortslagen, Wings och Sollentuna, chansen att förlänga säsongen ytterligare någon vecka, genom ett förkvalsplayoff som ger chans att kunna nå kvalet till hockeyallsvenskan.

Spelbloggen ger dig en fyrling med chansen att få ett rejält klirr i börsen – över 130 gånger insatsen.

LYCKA TILL – spela ansvarsfullt – stödlinjen.se

FOTO: skärmdump Coolbet.com

Wings HC Arlanda – Enköpings SK HK         X

Kommentar: Wings har fem raka seger. Laget har visat styrka och sakta men säkert malt ner sitt motstånd och vunnit. Enköping kommer till Pinbackshallen med två raka bortamatcher, där man fått tre av sex möjliga poäng. Senast blev man nollade av Sollentuna – laget är troligtvis inte nöjd med detta och vill vara med i kampen om seriesegern. Här kommer tillställningen vara en kamp om varje millimeter på isen – troligt resultat är kryss och bonuspoängen till den som har nerverna på plats.

FOTO: skärmdump Coolbet.com

Sollentuna HC – Segeltorps IF           X

Kommentar: Så var det detta med hemmaspöket för Sollentuna. Äntligen lyckades man mot det i entré. Segeltorp är ju laget man plockade den senaste trepoängaren på hemmaplan, innan söndagsmatchen mot Enköping. Men räcker det? Segeltorps IF i sin tur inledde fortsättningsserien med att nolla just Sollentuna i SVEAB Arena. Nu är man tillbaka och i bagaget har man fem poäng på de fem senaste matcherna. Kampen om poängen blir stenhård och ett oavgjort resultat är inte helt orimligt.

FOTO: skärmdump Coolbet.com

Väsby IK HK – Lindlövens IF           1

Kommentar: Väsby har ett otroligt hemmafacit. Endast två förluster under grundserien. I allettan är man obesegrade – samtliga poäng har man inkasserat. Ju fler segrar man har desto närmre en förlust kommer man. Ska Lindlöven bli laget som spräcker deras hemmasvit? Oddsmässigt så är det ett solklart – NEJ. Men matchen ska spelas. Lindlöven har två segrar de tre senaste matcherna.

FOTO: skärmdump Coolbet.com

IF Vallentuna BK – Borlänge HF            1

Kommentar: Hur taggade är Vallentuna just nu? Ja tillräckligt för att vara så pass revanschsugna att plocka sin tredje seger – andra på hemmais. Kan man få tillbaka spelet man hade i slutet av hockeyettans grundserie så kan man mycket väl ge Borlänge en rejäl fight. Dalagänget kommer till spel med en tung förlust mot toppkonkurrenten Hudiksvall. Lagmässigt är Borlänge favoriter, men hur djupt sitter förlusten är frågan. Här blir det motivation som segrar, därav att Vallentuna plockar samtliga poäng, men det blir inte med stor marginal.

Kenneth Andersson
Kenneth Andersson
Ansvarig utgivare, Reporter & Skribent

Nyhetsbrev

- Få senaste nytt direkt på mailen

- Missa inga tävlingar eller utlottningar

- Följ dina favoritlag i norrort

Senaste nyheter