HOCKEY Det har börjat något svajigt för Väsby. En seger och en förlust i inledningen av allettan. Nu drog man till Lindesberg för match mot Lindlöven. Det blev en upphämtning och man klev av med att ha plockat bonuspoängen.
– Vi kom hit för att ta tre poäng. Två poäng är ändå okej, säger Elliot Lorrine till lokaltidningen Vi i Väsby Direkt.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”block” ihc_mb_who=”unreg” ihc_mb_template=”3″ ]

Seriesegrarna Väsby Hockey har inlett allettanserien något knackigt. Dubbelmötet mot Borlänge gav tre av totalt sex poäng in på kontot.

Första matchen på det nya decenniet för Väsbyiterna blev mot Lindesbergslaget Lindlöven. Ett lag som också hade en förlust och en seger med sig i bagaget.

Och det skulle bli tajt och tuff. Där hemmalaget satte sig i förarsätet och hade en 4-2-ledning. Men Väsby visade styrka, gjorde 4-3 innan pausvilan till tredje. Och i ett powerplay slog Väsbys ”kelgris” Fetkovic till och tryckte in 4-4.

Straffdrama avgjorde matchen

När sedan inget av lagen kunde göra mål i sudden fick matchens bonuspoäng delas ut efter ett straffdrama. Efter de fem första straffarna stod det fortfarande lika. Sedan kom nerver in och sex straffar på raken missades.

När Elliot Lorrine klev ut på isen kunde han avgöra tillställning – om han satte pucken. Inga misstag från hans klubba och bonuspoängen till ”Vilda Väsby”.
– Egentligen är vi inte nöjda. Vi kom hit för att ta tre poäng. Två poäng är ändå okej, säger Lorrine till lokaltidningen Vi i Väsby Direkt som analysera matchen
– Det blir hafsig hockey och vi släpper till alldeles för många lägen. Stark av oss att vända matchen.

[/ihc-hide-content]

Inte plusmedlem?
Skaffa plusabonnemang idag – 39 kr första månaden därefter 69 kr.

OBS! Ingen bindningstid!

Eller – swisha 599 kr till 123 577 09 12 (skriv er mailadress) och ni får ett abonnemang under ett helt år (ord pris 798kr)

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här