INNEBANDY Match 14 av 22 för Rosersberg var mot Jakobsberg. På bortaplan har man gjort godkända resultat. I går fick man kämpa sig till poängen, som dock gjorde att laget avancerade i tabellen.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”block” ihc_mb_who=”unreg” ihc_mb_template=”3″ ]

Rosersberg kamperar om att ta klivet upp till innebandyallsvenskan. Laget har dock haft lite berg- och dalbanematcher. Inför bortamatchen mot bottenlaget Jakobsberg hade man 6 segrar – 5 oavgjorda – 2 förluster på 12 matcher. Där fyra av vinsterna kommit på just bortaplan.

Det skulle börja bra. Efter drygt åtta minuter gjorde man första målet. Men hemmalaget kom tillbaka och i slutet av perioden gjorde man både 1-1 och 2-1. Rosersberg skulle dock få sista ordet innan pausvilan genom att göra 2-2.

I mittakten var det åter ”Rosers” som satte sig i förarsätet målmässigt, då Victor Levén satte 2-3.

Men därefter var det hemmalaget för hela slanten. Jakobsberg gjorde tre raka mål inom loppet av sex minuter och gick till pausvila med ett 5-3-överläge.

Topp tre placering

I tredje accelererade Rosersberg och det dröjde inte allt för lång tid, fyra minuter, innan man målmässigt hade kommit i kapp. 5-5 stod sig perioden ut. Och väl i förlängningen skulle det dröja till den absolut sista sekunden, 4:59, innan ett avgörande kom. Rosersbergs Levén fick en perfekt passning av kaptenen Linus Jämtdal och på direkten klippte han till och bollen satt högt upp i nätmaskorna.

Bonuspoängen gjorde att laget klättar i tabellen och befinner sig på en tredje plats med 28 inspelade poäng. Fyra poäng bakom serieledarna Täby FC, dock med en match mer spelad.

[/ihc-hide-content]

FOTO: ARKIV/donald.swahn@hdvision.se

Inte plusmedlem?

Erbjudande:

Swisha 349 kr till 123 577 09 12 (skriv er mailadress) och få ett abonnemang fram till 30 juni!
(Gäller nya och gammal pluskunder – januari ut)

Ordinarie pris 39 KR första månaden därefter 69 kr – ingen bindningstid!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här