HOCKEY SDE:s damer hade fått matchvila i 12 dagar...

Vallentuna tappade 2–0 mot bottenlaget

HOCKEY Spelidén för Vallentuna verkar ha kommit av sig...

Ny storförlust för Wings

HOCKEY Det har varit en berg-och dalbane säsong så...

HANDBOLL Täby HBK har inte haft medvind i seglen på det nya decenniet. Förlust mot serieledarna VästeråsIrsta. Detta följdes upp med ytterligare poängtapp i jakten på en kvalplats till Handbollsallsvenskan.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”block” ihc_mb_who=”unreg” ihc_mb_template=”3″ ]

Gruset i maskineriet verkar ha satt sig fast hos Täby HBK. I alla fall delvis.

Laget inledde det nya decenniet, 5 januari, med att förlora klart, på hemmaplan, mot serieledarna VästeråsIrsta 18-33.

En vecka senare var det dags att försöka komma tillbaka på vinnarspåret man haft under hösten. Motståndet var bottengänget HK Silwing-Troja, som man krossade på hemmaplan – 41-26.

Tappade fyramålsledning

Nu blev tillställningen något annorlunda den här gången. Täbygänget ledde dock efter första halvleken med fyra mål, 16-20. Men hemmalaget ville visa andra takter och drygt sex minuter in i andra halvleken var det kvitterat – 22-22. Efter detta höll man jämna steg och turades om att vara i ledningen.

Därför var det inte helt ologiskt att lagen fick dela på poängpotten – då matchen slutade 33-33.