HOCKEY Det finns tydliga problem hos Viggan. Succélaget från i fjol har inte fått det att stämma. Andra hemmamatchen i alltvåan, mot Tumba, slutade med förlust – fjärde raka.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”block” ihc_mb_who=”unreg” ihc_mb_template=”3″ ]

En del skadebekymmer och andra detaljer har gjort att Viggan Hockey inte kommit upp på den nivå man velat. Det har synts tydligt på isen. Vissa förändringar i kedjeformationerna till matcherna.

Mot Tumba, som var Viggans andra hemmamatch i alltvåan, saknades fortfarande Ludwig Ekman och Oskar Majberg.

Och det var gästerna som inledde målskyttet. 0-1 kom efter 03:34. Men Viggan replikerade snabbt – 22 sekunder senare tryckte Carlos Quevedo in 1-1.

Men sedan hände något. Tumba gick i från till en 1-3-ledning till pausvilan. Och mittperioden hann knappt bli tre minuter gammal förrän det stod 1-5.

En poäng på fyra matcher

En timeout och byte av målvakt gjorde att Viggan fick stopp på den tillfälliga ”läckan”. Man reducerade två gånger om och hade med sig ett tvåmålsunderläge till tredje.

Men så var det detta med att hålla sig undan utvisningsbåset. När Viggan fick sin andra utvisning i perioden, Liam Ramsey för slashing, slog Tumba ner spiken – 3-6 var ett faktum. Och med dryga fem minuter kvar kom också 3-7, som blev slutresultatet.

Viggan har nu endast tagit en poäng på de fyra första omgångarna. Tre matcher återstår innan juluppehållet, två hemma och en borta.

[/ihc-hide-content]

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här