FOTBOLL Han har flest matcher i Sollentunatröjan under de senaste tio åren. Kalle Ramsell lägger nu skorna på hyllan efter 157 matcher och 61 mål i Sollentunatröjan. Men han fortsätter i klubben och förstärker redan ett etablerat ledarteam.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”block” ihc_mb_who=”unreg” ihc_mb_template=”3″ ]

Den senaste säsongen blev inte riktigt lyckad för Kalle Ramsell. Skadedrabba blev det 10 matcher där han blev en av fyra målskyttar i mardrömskvalet som man lyckades vinna, mot Motala AIF.

Detta skulle bli det sista vi sett av Ramsell. I alla fall med Sollentunas matchtröja. Nu har han meddelat att han lägger fotbollsdojorna på hyllan för att få en ny roll i klubben – Fystränare och naprapat.

–Först och främst är det fantastiskt roligt att Kalle väljer att fortsätta sin resa i Sollentunafotbollen. Som naprapat och fysansvarig kommer han vara ett enormt lyft för hela laget och han kommer kunna vara en förebild för spelarna även i den rollen. Kalle är verkligen en person som förkroppsligar uttrycket “från knatte till veteran”, han vill hela tiden göra Sollentuna bättre och bidra, säger klubbchefen Mikael Thorstensson om Ramsell nya roll till klubbens egna hemsida.

[/ihc-hide-content]

Inte plusmedlem?
Skaffa plusabonnemang idag och tjäna 199 kr – swisha 599 kr till 123 577 09 12 (skriv er mailadress) och ni får ett abonnemang under ett helt år (ord pris 798kr)

OBS!! Gäller hela december!

Alla som betalt för ett år framåt är med i utlottningen av en kryssning för 2 till Åland!(Dragning sker i slutet av januari.)

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här