HOCKEY I sportvärlden talas det om marginaler. Det var inte vad Väsby hade i seriestarten i allettan. Trots upphämtning från 2-0 till 2-2 blev man snuvade på samtliga poäng i slutskedet mot Borlänge.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”block” ihc_mb_who=”unreg” ihc_mb_template=”3″ ]

Nu har resan börjat för Väsby. Matchen mot Borlänge i deras hemmaborg skulle få den där dramatiska slutknorren som alla vill uppleva.

Men det verkade som att julskinkan inte hade försvunnit helt. Hemmalaget tog ledningen efter dygt fem minuter. 1-0 stod sig så länge som till tredje perioden. Den hann bara bli två minuter gammal så slog Borlänge till igen och 2-0 var ett faktum. Detta efter att Väsby fått en spelare utvisad, Fredrik Stridlund.

Hämtade upp 0-2 till 2-2

Då hände något i Väsby. I alla fall hos Christian Holmblad och Fredrik Falk. För först spelade dem fram till Oliver Horsell som efter 7:20 av tredje tryckte in 1-2. Och med mindre än två minuter av perioden så var samma passningsläggare i farten och serverade Pontus Karlsson, som inte gjorde något misstag. Tilläggas bör att Väsby tagit en timeout samt plockat målvakten Edvin Olofsson innan kvitteringspucken.

Men det verkar vila någon förbannelse för Väsby i Borlänge Ishall. 16 sekunder efter deras kvittering så satte sig hemmalaget på nytt i föraresätet målmässigt, 3-2. Trots nytt försök att få in en ny kvittering, genom att återigen plocka Olofsson, så fick man åka från dalarna poänglösa.

[/ihc-hide-content]

Inte plusmedlem?
Skaffa plusabonnemang idag och tjäna 199 kr – swisha 599 kr till 123 577 09 12 (skriv er mailadress) och ni får ett abonnemang under ett helt år (ord pris 798kr)

OBS!! Gäller hela december!

Alla som betalt för ett år framåt är med i utlottningen av en kryssning för 2 till Åland!(Dragning sker i slutet av januari.)

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här