INNEBANDY Täby FC:s herrar hade en segersvit på sex raka matcher. Men när tabellfemman Värmdö kom på besök till Hägerneholmshallen ändrades detta. En chockförlust inkasserades i den näst sista matchen för 2019.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”block” ihc_mb_who=”unreg” ihc_mb_template=”3″ ]

Täby FC har sedan mitten av oktober radat upp seger efter seger. Inför matchen mot Värmdö hade man hela sex raka segrar. Dessutom har man bara förlorat en match efter 10 spelade matcher – hemma mot Tyresö Trollbäcken.

Det var just på hemmaplan, Hägerneholmshallen, som matchen mot tabellfemman utspelades.

Ser man till den officiella statistiken var det gästerna som hade kommandot över matchen under de två första perioderna. Man vann skotten med 3-14 och 6-15. Målmässigt var det 1-3 till Värmdö, där Täbys mål gjordes av Rikard Stiernspetz-Carlsson.

I tredje lyckades Täby fördubbla sina skott till totalt tio stycken. Men det blev ingen fullträff, istället gjorde Värmdö 1-4 med 46 sekunder kvar – det blev också slutresultatet.

[/ihc-hide-content]

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här